Hva er virtuelt minne og hvordan kan den økes i en datamaskin?

I Microsoft Windows, er det to typer minne: ". Virtual Memory" RAM eller Random Access Memory og Størrelsen på det virtuelle minnet bestemmes av hvor mye RAM, eller minne på fysiske chips, er installert på datamaskinen. Windows oppretter et virtuelt minne fil, eller pagefile, som er 1,5 ganger større enn mengden RAM som er installert i maskinen.

Hva er egentlig virtuelt minne?

I Microsoft Windows, "virtuelt minne" er også referert til som en "pagefile" eller "sidevekslingsfilen." I Windows 7 og Vista, kan størrelsen på det virtuelle minnet økes, noe som gir datamaskinen tilgang til ekstra RAM og gjør at maskinen til å kjøre mer effektivt.

Hva er virtuelt minne brukes til?

Virtuelt minne avgjør hvor mye Random Access Memory (RAM) tilgjengelig for datamaskinen du bruker. Sidevekslingsfilen utpeker plass på harddisken som gir et midlertidig område for å imøtekomme sanntid minne behovene til datamaskinen.

Øk Virtuelt minne / pagefile Størrelse i Windows 7

Klikk på Windows "Start" -knappen og velg "Control Panel" linken. Klikk på "System og vedlikehold." Klikk på "System" alternativet. Klikk på "Avanserte systeminnstillinger" i den venstre navigasjonsruten. Klikk på "Avansert" fanen i Performance-delen og velg "Innstillinger". Klikk på "Avansert" fanen igjen og klikk på "Endre" under overskriften "Virtual Memory". Fjern merkingen i boksen merket "automatisk administrere størrelse på sidevekslingsfil for alle stasjoner." Velg stasjonsbokstaven for stasjonen der vekslingsfilen ligger fra nedtrekkslisten. Klikk på "Custom Size" og deretter skriver du en første og en maksimal størrelse for den nye vekslingsfilen inn i tilsvarende tekstbokser. Klikk på "Set" og deretter "OK." Det virtuelle minnet er nå endret.

Øk Virtuelt minne / pagefile Størrelse i Windows Vista

Klikk på Windows "Start" -knappen og klikk på "Control Panel" linken. Klikk på "System og vedlikehold." Klikk på "System" linken og deretter "Avanserte systeminnstillinger" i den venstre navigasjonsruten i systemsiden. Klikk på "Avansert" fanen i Performance-delen og velg "Innstillinger". Klikk på "Avansert" fanen igjen og klikk på "Endre" under overskriften "Virtual Memory". Fjern merkingen i boksen merket "automatisk administrere størrelse på sidevekslingsfil for alle stasjoner." Velg riktig stasjonsbokstaven til stasjonen der vekslingsfilen ligger fra nedtrekkslisten. Klikk "Custom Size" og skriv en første og en maksimal størrelse for den nye vekslingsfilen inn i tilsvarende tekstbokser. Klikk på "Set" og deretter "OK." Det virtuelle minnet er nå økt til den angitte størrelsen.