Hva er Visual Basic Express Edition?

Hva er Visual Basic Express Edition?


Visual Basic er et programmeringsspråk skapt av Microsoft Corporation. Den brukes til å lage dataprogrammer for å kjøre på operativsystemet Microsoft Windows. Visual Basic ble først introdusert i 1991, med store utgivelsen i programvaren distribueres hver årene. Flere versjoner av Visual Basic har blitt opprettet for å møte behovene til ulike målgrupper: Visual Basic Educational for studenter, Visual Basic Enterprise Edition for fagfolk og Visual Basic Express Edition for nye programmerere.

Integrert utviklingsmiljø

Visual Basic Express Edition er et komplett utviklingsmiljø med funksjoner for grafisk grensesnitt design, koding, debugging, sammenstilling og applikasjons. Dette gjør det mulig å fullføre hele livssyklusen til utvikling skjema interface design til søknaden emballasje i VB Express. Dokumentasjon av egenskaper, funksjon og eksempler er tilgjengelig gjennom utvikling grensesnitt. Oppløsning Explorer er inkludert for å tillate tilsetning, fjerning og lagring av komponenter og kode.

Controls

Kontrollene blir ofte brukt komponenter som Microsoft har gitt til bruk i programmene dine. Disse kontrollene er profesjonelt kodet og testet for å sikre grunnleggende funksjonalitet fungerer ordentlig og sparer utviklingstid. Enkle kontroller omfatter en tekst, radio-knappen, i boksen og rullegardinlisten. Komplekse kontroller inkluderer en nettleser, dialog fil, melding køen og databasetilkoblinger. En av de mest verdifulle kontrollene er Datagrid, som du kan bruke til å vise og endre data i en datakilde som en relasjonsdatabase. Ved hjelp av en kontroll rett og slett krever at du drar ikonet for kontroll på programmet du koder. Mer avanserte brukere kan endre egenskapene til kontroll og skrive kode for å håndtere hendelser for kontroll.

Coding for nybegynnere

Skrive kode eller programmering er nødvendig for alle, men den enkleste av programmene. For nybegynnere er mange eksempler inkludert i dokumentasjonen, med forklaringer på hvordan koden fungerer. IntelliSense, en funksjon som prøver å fullføre koding uttrykket, er kraftig nok til å hjelpe en ny utvikler. Når du skrive kode som er syntaktisk feil, det viser en annen farge for å indikere hvilket område krever oppmerksomhet. Når kompilering, er koden feilmeldingen vises, med feilmeldinger i klartekst.

Debugging og testing

Å utvikle et program, er mye tid brukt på å teste koden og debugging uventede utfall. Visual Basic Express Edition er utstyrt med et komplett sett med feilsøkingsverktøy. Disse verktøyene lar deg gå gjennom koden én linje om gangen for å forstå hvilke verdier finnes i koden din og hjelpe finne feilen. En annen viktig funksjon er muligheten til å sette debug poeng, slik at kode kjøres uavbrutt til den når et bestemt punkt av interesse. For begynnelsen programmerer, dette sparer mye forverring.

Distribuere Din Application

Gir et program du kodet for bruk på andre datamaskiner krever at du kompilere og pakke programmet. Visual Basic Express Edition lar koden kompileres for kjøring på de fleste Windows-operativsystemer. Når koden er ferdig med kompilering prosessen, pakke koden med den innebygde, ett klikk distribusjonspakken funksjonen. For å installere programmet på en annen datamaskin, kjøre denne pakken, og installasjonen vil fullføre.