Hva er Wall Spamming på Facebook?

Med omtrent halvparten av Facebooks 750 millioner aktive brukere på nettet hver eneste dag, problematiske veggen innlegg som virus og svindel er nesten uunngåelig. Facebook gir varsling alternativer på veggen for å rapportere problemet innlegg. Forstå hva som kvalifiserer som spam er første skritt til å bruke rapporten funksjoner riktig og å redusere hyppigheten av spam av brukerne du rapporterer.

Forklaring

Wall spam på Facebook refererer til en vegg innlegg som prøver å oppfordre penger eller virksomhet eller sender deg til en maskert URL som installerer spyware eller virus på datamaskinen din. Spam innlegg er laget for å trekke intetanende Facebook-brukere i de problematiske områdene som automatisk installere sporing i nettleseren din eller virus på datamaskinen, sette din online sikkerhet i fare.

Identifikasjon

Hvis vennen din poster en link eller en video på veggen som synes ute av karakter, eller en som inneholder en ettertrykkelig eller urealistisk kommentar, må du ikke klikke på linken eller se på videoen før du sjekke med din venn for å se om han postet den på veggen. Hvis det virker malplassert, kan det være.

rapportering

Klikk på "X" som vises når du holder markøren over problematisk innlegg. Velg "Rapporter / Block" for å rapportere innlegg for spam. Klikk "Angre Report" hvis du klikker rapporten alternativet feil. Facebook anmeldelser rapporterte innlegg og fjerner de som er verifisert som spam.

betraktninger

Noen spam innlegg er ikke tilsiktet på den delen av plakaten. Mange spam innlegg nå inkludere lenker og videoer som lokker leseren til å klikke. Når koblingen er åpnet, installerer et virus i bakgrunnen, og innlegget blir deretter kopiert til brukerne på vennelisten din uten ditt samtykke eller kunnskap.