Hva er Web Design Segment?

Hva er Web Design Segment?


Av alle de forskjellige yrker som gjør internett hva det er, er webdesign en av de mest fremtredende. Hver gang du besøker en nettside, du kommer ansikt til ansikt med arbeidet til webdesigner. Webdesignere forme våre erfaringer på internett, og har bidratt til å forme våre forventninger til hva en nettside bør gjøre og hvordan det skal se ut.

økonomisk sammenheng

"Teknologi" sektor av økonomien består av mange forskjellige bransjer som angår utvikling og utnyttelse av avansert teknologi, spesielt elektronikk og telenett. Dette inkluderer webutvikling industrien. Webutviklere gi design, montering og vedlikehold av nettsteder.

Web Design Segment

Webdesign segmentet refererer til den delen av webutvikling bransjen som fokuserer på web-design spesielt. Web-design overlapper noe med grafisk design - og det amerikanske Bureau of Labor Statistics grupper webdesign sammen med alle grafisk design yrker - men webdesign skiller seg ut på grunn av sitt fokus på de teknologiske detaljene for å jobbe med nettsteder.

Web Design Beskrivelse

Web-design innebærer layout, formatering og kreativ organisering av et nettsted. Det skiller seg fra Web utvikling generelt ved sitt fokus på presentasjon av et nettsted i stedet for funksjonalitet. Webdesignere trenger bare å bry seg med nok av den teknologiske siden som trengs for å gjennomføre sine design i en Internett-miljø. Mange webutvikling selskapene holde en avdeling av designere på personell til å håndtere denne delen av den generelle utviklingen prosessen.

Web Design Skills

Webdesignere må ha den vanlige ferdigheter pakke med grafisk design, inkludert kjennskap til grafikk redigering programvare og en solid kunnskap om layout ferdigheter, særlig med hensyn til formatering av tekst. De trenger å ha en fungerende kunnskap om elementene og prinsippene for kunst, slik at de kan forstå hvordan det menneskelige sinn reagerer på visuell informasjon, i den hensikt å optimalisere sine design for å bedre møte sine arbeidsgiver forretningsmål. De må også vite markeringsspråk som HTML og CSS, og vanligvis vet skriptspråk som PHP eller Python, for å knowledgeably designe interaktive og grafisk rike nettsteder i en Internett-miljø.