Hva er Yahoo Companion?

Yahoo Companion er en verktøylinje du kan laste ned gratis til din nettleser for å bistå i nettsurfing. Du kan tilpasse verktøylinjen, som har en rekke funksjoner knyttet til søk og foretrukne webinnhold. Verktøylinjen kan også varsle deg om trusler på nettet.

nedlasting

For å laste ned Yahoo Companion verktøylinjen, må du bruke Microsoft Windows og ha Internet Explorer 4 eller senere, eller Mozilla Firefox installert på datamaskinen. Du kan laste ned verktøylinjen ved å gå til Yahoo Companion websiden. Hvis du bor i Canada, kan du tilpasse verktøylinjen for å tilby kanadiske innhold etter at du har lastet det ned. Du trenger ikke å ha en eksisterende Yahoo-konto for å laste ned og bruke verktøylinjen.

Oversikt

Selv om du ikke trenger en Yahoo-konto for å bruke verktøylinjen, vil ha en konto kan du tilpasse verktøylinjen etter dine preferanser. Du kan tilpasse verktøylinjen for å kategorisere og sortere linker og bokmerker, for eksempel. Du kan også angi verktøylinjen til funksjonen nyhetsoverskrifter om dine favoritt emner og gi en link til din e-postkonto. Verktøylinjen vil også holde styr på siste websøk for å gjøre surfingen enklere.

Beskyttelse

Yahoo Companion har også funksjoner som vil beskytte deg på nettet. Verktøylinjen pop-up blokkering hindrer pop-up-annonser og lar deg se hvilke nettsteder pop-up-annonser dukket opp. Når du klikker på verktøylinjen er "Anti-Spy" -knappen, vil verktøylinjen søke på datamaskinen din etter spionprogrammer og annen skadelig innhold. Yahoo Companion verktøylinjen kan varsle deg når du besøker et nettsted som prøver å endre Internett-innstillinger.

Datainnsamling

Når du godtar vilkårene for tjenesten for Yahoo Companion verktøylinjen, godtar du at Yahoo for å samle inn data om din Internett-bruk, for eksempel nettsteder besøkt, tid å laste sider og hvordan du ble henvist til forskjellige steder. Denne informasjonen er anonym og Yahoo samler det å forbedre sine tjenester. Hvis du ikke ønsker å ha Yahoo samle inn disse dataene, kan du slå av funksjonen.