Hva Games kan du spille på tenne?

Hva Games kan du spille på tenne?


Amazon Kindle er en proprietær e-bok-leser utstyrt med en 6-tommers svart-hvitt E Ink-skjerm, eller, på Kindle DX-modellen, en 9,7-tommers skjerm. Selv om Kindle primære funksjon er å vise e-bøker, kan det også kjøre programmer lastet ned fra nettet Kindle Store. Disse programmene inkluderer gratis og betalt spill, og enheten har også to kamper innebygd i operativsystemet.

Gomoku

Gomoku er bygget inn i Kindle firmware, og aktiveres ved å holde nede "Shift" og "Alt" -tastene på tastaturet, og deretter trykke på "M" -tasten. "Gomoku" er et abstrakt strategispill, som ofte blir referert til som "fem på rad." Du er pålagt å plassere en teller på en tom kryss på spillets nettet, skaper en sammenhengende rekke av fem horisontale, vertikale eller diagonale stykker. I tillegg må du plassere brikkene til å hindre den andre spilleren fra å oppnå sin egen rad med fem sammenhengende tellere.

Minesveiper

Minesveiper er et hjernetrimspill bygget inn i Kindle fastvare, ved å holde nede "Shift" og "Alt" -tastene og deretter trykke på "M" -tasten. Målet i Minesveiper er å bestemme plasseringen av skjulte miner på et rutenett. Det vises et nummer når en firkant i rutenettet er valgt, betegner hvor mange gruver er rett ved siden av den valgte plassen. Spillet er ferdig når alle gruver har blitt plassert uten uhell detonere noen.

Scrabble

Scrabble var den første betalte spillet tilgjengelig for nedlasting på Kindle, utgitt av Electronic Arts i desember 2010. Scrabble er et ordspill som krever deg for å danne anerkjente ord fra individuelle bokstavbrikker på et 15-by-15 rutenett. Du får poeng avhengig av bokstavene som brukes og multiplikatoren bonuser som vises på tavlen under flisene. Kindle-versjonen av Scrabble bruker enhetens tastatur og fem-veis kontrolleren til å plassere brikkene på brettet.

Velg ditt eget eventyr

En rekke Velg ditt eget eventyr rollespill bøker er tilgjengelig for nedlasting fra Kindle Store. Disse bøkene er vanligvis skrevet fra andre-person perspektiv, og lar leseren til å ta avgjørelser som påvirker retningen av historien tomten. I mange Velg ditt eget eventyr spill bøker, kan karakteren din dør, avhengig av de valg som er gjort, at du må begynne å lese igjen fra begynnelsen. Disse bøkene ofte har flere avslutninger for en enkelt historie.