Hva gjør Avslutt Mean i Yahoo Mail?

Når en Yahoo! Mail bruker ønsker å ikke lenger bruke sin konto, kan han avslutte den ved hjelp av Yahoo! S webgrensesnitt. Avsluttede kontoer kan ikke nås av alle, og kan ikke gjenopprettes selv ved den gamle kontoinnehaver. Noen av Yahoo! S førsteklasses tjenester og brukerinformasjon i sin Yahoo! Personsøk katalogen er ikke automatisk kansellert på oppsigelse, men en bruker kan avbryte disse abonnementene og fjerne denne informasjonen manuelt.

Effekt

Avslutte Yahoo! -kontoen Stenger tilgangen til det og fjerner alle data knyttet til den. Etter en avslutning, vil du ikke være i stand til å reaktivere kontoen og få tilgang til sine data, selv om du vil, som alltid, være i stand til å åpne en helt ny konto. Husk at Yahoo! -kontoen Er koblet til mer enn bare e-post: data i Yahoo! Kontakter, vil My Yahoo !, Yahoo! Groups, Yahoo! Finance Portfolio, og andre områder på nettstedet fjernes ved opphør også.

Prosedyre

Peke nettleseren din til Edit.yahoo.com/config/delete_user logge deg på med din e-postadresse og passord, og følg instruksjonene på skjermen. Du bør helst gjøre dette på en stasjonær eller bærbar datamaskin, som noen trinn i prosessen ikke kan fungere på en mobil enhet.

Yahoo! Premium

Hvis du er registrert for noen premium-tjenester, for som du betaler en månedlig avgift, bør du avbryte disse tjenestene individuelt før de avslutter Yahoo-konto. Logg inn på din konto, klikk på "Faktureringsinformasjon," klikk "Mine tjenester", og til slutt klikker på "Avbryt" linken ved siden av hver og en av dine premium abonnement i sving.

Personsøk

Oppføringen i Yahoo! Personsøk forblir selv etter avslutning, men du kan fortsatt redigere eller fjerne denne informasjonen manuelt ved hjelp av informasjonen i Folke Søk retningslinjer for personvern: gå til Info.yahoo.com/privacy, velger du et språk og klikker "produkter, "klikk" Yahoo! Personsøk. "