Hva gjør Flag Mean på Facebook Ved siden av et bilde?

Hva gjør Flag Mean på Facebook Ved siden av et bilde?


Facebook er alltid i endring sine funksjoner, de store og de små. En liten funksjon som det har endret seg mer enn en gang er evnen til å rapportere upassende innhold eller innhold som bryter opphavsmannens rettigheter. For de fleste av sin historie, en link som sier "Report" er hva brukerne kan bruke til å varsle Facebook ansatte til slikt innhold, men for en kort tid lenken sa, "Flag" i stedet.

"Flag" blir "Report"

I mai 2010, noen av lenkene på Facebook som tidligere sa "Report" ble endret for å lese "Flag". På et tidspunkt like etter at de ble slått tilbake til "Report", hvor de forblir som i juli 2011.

Hva kan du rapportere

Du kan rapportere følgende type innhold postet av brukere av Facebook: bilder, en persons profil, en beskjed, en gruppe, en hendelse, en side eller et innlegg på veggen til en person eller organisasjon. Grunnen til at du kan rapportere noen av disse er ikke fordi du ikke liker dem, men fordi du føler de bryter Facebooks fellesskapsreglene.

Facebook fellesskaps Standards

Facebook har skrevet standarder som et nettsamfunn. Ting som bryter med disse standardene og bør rapporteres inneholde følgende: en trussel mot noen; innhold som fremmer eller oppfordrer til en person skade eller skade seg selv, slik som selvmord, kutting, spiseforstyrrelser og narkotikamisbruk; noen form for trakassering eller mobbing mot andre; hatefulle ytringer mot en gruppe mennesker; vold; sex, nakenhet og pornografi; innhold talsmann tyveri, bedrageri eller hærverk; forekomster av noen utgi noen andre, invaderer privatlivet eller bare lage en profil som ikke er deres egne; deling av innhold som en annen person eller organisasjon har opphavsretten; ethvert forsøk på å lure noen til å dele eller legge ut informasjon om (phishing) eller bruker Facebook til å sende uønsket melding (spam).

Hva skjer når du rapporterer

Når du klikker på "Report" vil du se en liste over mulige brudd som kan gjelde for upassende innhold. Velg den som gjelder, og klikk "Send". Du har også muligheten til å melde fra dersom du er eieren av opphavsretten som gjelder for bildet. Rapportering ikke umiddelbart fjerne bildet fra Facebook, men det varsler Facebook ansatte eller moderatorer i en gruppe slik at de kan avgjøre om innholdet bør fjernes, og hvis den personen som postet det skal rapporteres til politiet.