Hva gjør Godta-knappen på Facebook Do?

De fleste bokstavelig talt klikke på "Godta" -knappen på Facebook etablerer en Facebook vennskap med den personen som forespørselen du godtar. Gjør deg kjent med de tekniske konsekvenser av å bli noens venn på Facebook for å hjelpe deg å avgjøre når det er - og når er ikke - tilrådelig å godta en venneforespørsel noen sender deg.

Profil Sikt

Umiddelbart etter at du klikker på "Godta" -knappen, blir profilen din synlig for personen som forespørselen du godtar. Med mindre du endre kontoinnstillingene for å reflektere ellers, gir dette ham til å se bilder av deg, informasjon om utdanning og arbeid historie, dine interesser og hobbyer og en liste over andre mennesker du er venner med på Facebook. Den gjensidige er også sant: Du kan se all informasjon om ham at han kan om deg med mindre han har justert sine kontoinnstillingene for å reflektere noe annet.

The News Feed, Facebook Wall og kommentarer

Når noen blir din Facebook-venn, innlegg hun sender ut showet opp i din Facebook News Feed, sammen med de alle dine andre venner sende. I tillegg kan du nå lage innlegg til hennes Facebook-vegg og kommentere på eksisterende innlegg hun har gjort, en evne som er gjensidig til henne. Videre er to av dere er i stand til å kommentere bilder og videoer den andre har lastet opp til Facebook.

Chat

Det er mulig å sende direkte e-postmeldinger til andre Facebook-brukere uavhengig av ditt vennskap status. Når du blir venner med noen, men får du muligheten til å chatte med ham i sanntid ved hjelp av Facebook chat-funksjon. Facebook Chat skjermer til deg når noen av dine venner som er online - og gir dem mulighet til å se når du er på nettet - så klikker du navnet på den nylig lagt venn i listen over online kompiser for å begynne en prat med ham.

tagging

Når du legger ut bilder av andre på Facebook, kan du tagge dine venner, som plasserer en notasjon i bildet at tagget venn er avbildet i denne. Bilder og videoer er ikke de eneste elementene som du kan tagge noen etter at du aksepterer hans venneforespørsel. Bruk "@" -symbolet før du skriver noens navn å merke ham i innleggene du gjør i noen mur eller Facebook News Feed, på å velge et navn fra "Tag venner" -menyen i "Places" funksjonen i Facebook Mobile.