Hva gjør Ordretype Mean i Online Trading?

Hva gjør Ordretype Mean i Online Trading?


Online handel har vokst med sprang og grensene de siste to tiårene, availing alle med en datamaskin og grunnleggende Internett-tilkobling evnen til å handle aksjer over hele verden. Ved hjelp av en kombinasjon av markeds, grense, og stop loss ordre, kan en trader forfølge flere aksjemarkedsmuligheter mens flittig håndtere sin risiko.

Hensikt

Ulike typer bestillinger dekke ulike situasjoner og investor mål. For eksempel, en investor som ønsker å raskt kjøpe inn eller selge seg ut av markedet vil trolig bruke et marked for, siden dette instruerer sin megler å fylle sin bestilling umiddelbart, på neste tilgjengelige pris. I situasjoner der en investor er villig til å ofre hastighet for en optimal pris, ville han bruke en grense rekkefølge.

markeds~~POS=TRUNC bestillinger

Markedet bestillinger tillater tradere å gå inn eller ut av markedet umiddelbart, på dagens markedspris. Disse ordrene blir brukt når hastigheten er viktigere enn å få en nøyaktig pris. De er best på store navn, høyt volum aksjer, hvor det er en god sjanse for en investor kan få en ordre fylt svært nær den siste noterte kurs. Markedet bestillinger er ikke ideelt for handel obskure, lav-volum aksjer på grunn av risikoen for at rekkefølgen i seg selv vil gi en stor pris bevegelse, noe som resulterer i den næringsdrivende å få henne rekkefølge fylt langt over eller under den reelle markedsprisen.

limitordre

En grense ordre er en kjøpe eller selge ordre som er begrenset til prisen satt av investor. For eksempel, hvis en investor liker en aksje på $ 29, men mener det kan komme ned til $ 27, kunne han plassere en limit ordre på $ 27 og ville bare få sin bestilling fylt dersom aksje treffer den prisen.

Forhindre tap

En stop loss ordre brukes til å begrense risikoen på handler. Vanligvis stoppe tap er satt til en prosentandel nivå for tap som en investor ville finne akseptabelt dersom handelen ikke fungerer. For eksempel, mener en investor kan et selskaps aksjer ser tiltalende på $ 50 en aksje, men i tilfelle hans avgjørelse er feil, setter han en ti prosent stop loss på $ 45. Hvis aksjekursen faller til $ 45, vil hans posisjon automatisk bli utsolgt, noe som eliminerer risikoen for noen større tap.

Day bestillinger vs. Good 'til kansellerte bestillinger

Day ordre eller Good 'til Kansellerte bestillinger modifikasjoner standard markeds eller begrense bestillinger. En dag for betyr et kjøp eller salgsordren for en bestemt pris er bare bra for handelsdagen, og hvis det ikke fylles på slutten av at handelsdagen vil det bli kansellert. En god 'til Cancelled (GTC) rekkefølge, i mellomtiden, er åpen mye lenger. Avhengig av megler, kan en GTC orden være åpen for alt fra 90 til 180 dager i tilfelle aksjen er prisen ikke berører ordre pris.