Hva gjør Padlock Mean på min datamaskin?

Hva gjør Padlock Mean på min datamaskin?


Hver gang du besøker en nettside, sender datamaskinen data til nettstedet. Ofte at data er ufarlige og kan innebære datamaskinen fortelle nettstedet hvilken side den ønsker å gå til neste. Noen ganger at data er følsom og kan være en sikkerhetsrisiko hvis andre ser det. Det er der sikre nettsteder, som de fleste nettlesere viser med et hengelåssymbol, kom inn.

Behov for Secure nettsteder

Internett-data reiser fra sitt utgangspunkt til sin destinasjon gjennom mange ruter og stafett poeng. På hvert punkt i reisen, er det mulig at noen kunne fange opp og lese dataene. Gitt at brukerne ikke kan være sikker på ruten eller vet om hvert punkt i kjeden av datamaskiner er troverdig, er litt informasjon så følsom den sendes i kryptert format.

Indikerer Sikre nettsteder

Standard metode for å sende krypterte data bruker Secure Sockets Layer-tilkobling. Den tekniske prosessen kan best forstås ved å tenke på det i fysiske termer. Det er det samme som en nettside operatøren sende deg en ulåst boks som du kan låse uten nøkkel. Du setter din melding inne i boksen, snap lås lukket og tilbake i boksen. Bare nettstedet operatør - som holdt på å nøkkelen hele tiden - kan låse boksen og lese meldingen din, noe som gjør den ubrukelig for alle som avskjærer det underveis. Det er riktig, derfor, at nettlesere viser et hengelåssymbol ved siden av nettsiden adressen til å vise at alle data du sender og mottar mens du bruker nettstedet er kryptert.

Andre Sikkerhet Signaler

Du kan også bekrefte et nettsted er kryptert ved å se på hele Web-adresse, også kjent som nettadressen. Hvis tilkoblingen er sikker, begynner URL HTTPS i stedet for HTTP. Hver sikker nettside har et sikkerhetssertifikat som bekrefter påstandene til nettstedet operatører. Du å sjekke detaljene for sertifikatet i nettleseren, og noen nettlesere automatisk advare deg om detaljene ikke vises riktig, og det er en fare for etterligning.

Alternative Padlock Betydning

I Windows 7, kan enkelte filer eller mapper i Windows Utforsker har en hengelås på det aktuelle ikonet. Dette indikerer at du har stilt inn filen skal være privat, ingen annen brukerkonto på datamaskinen eller nettverket kan få tilgang til filen. Hengelås-ikonet vises bare når en fil er angitt som privat og er plassert i en delt mappe som du ellers har gjort offentlig. Den private filen forblir privat, selv om andre filer i mappen er offentlige. Merk at du kan åpne en fil med hengelås ikonet uten behov for et passord; andre brukere vil ikke se filen som er oppført i det hele tatt når de får tilgang til den delte mappen. Ikonet ble droppet for Windows 8.