Hva gjør VRO File mener?

VRO filendelsen markerer et filformat som tjener en viktig funksjon på en DVD Video Recording-plate, som også er kjent som en DVD VR-plate. DVD VR-plater kan du ta opp audiovisuelt innhold i sanntid, ved hjelp av et videokamera eller annen video opptaksutstyr. En standard DVD disk begrenser deg til bare spille av innhold. DVD VR inneholder VRO, IFO og BUP filtyper.

Funksjon

På DVD-VR-plate, serverer VRO-filen som hjemmet for alle rå lyd og video innholdet på disken. VRO-filen kan spille av video direkte til en DVD-spiller uten at de andre filene på DVD VR-plate, men det kan bare spille den rå lyd og videoinnhold uten endringer. For eksempel vil det spille scenene som du har slettet i redigerte innhold. Det vil også spille av innholdet uten menyer og navigasjonsverktøy. Innholdet bildeformat, som er forholdet mellom et videobilde bredde til sin høyde, ligger på VRO-filen, slik at det kan støtte blandede formater, for eksempel en sekvens som inneholder både standard definisjon og HD-video.

IFO og BUP

VRO filer ofte bære navnet VRO / IFO-filer fordi de to filformatene jobber i tandem. Rollen til en IFO-fil er å indikere plasseringen av VRO-fil til DVD-spilleren, slik at spilleren kan få tilgang til innholdet i VRO-filen og vise det. IFO-filen inneholder også opptaks metadata, for eksempel scenen spillelisten. DVD VR-plater har noen ganger også filer med BUP forlengelse navnet. BUP-filen fungerer som backup filen til IFO-fil, holder den samme informasjonen i tilfelle IFO filen blir skadet.

VOB likheter

VRO filformatet sammen til VOB filformat som finnes på vanlige DVD-plater fordi begge inneholder en platens audiovisuelt innhold. Begge jobber også med IFO og BUP filer slik at du kan styre navigering på platen som holder dem. Den avgjørende forskjell er at du ikke kan ta opp audiovisuelt innhold på en VOB fil. Du kan konvertere VRO filer til VOB-filer.

kompatibilitet

VRO-formatet ikke er universelt kompatibel med audiovisuelle programmer. For eksempel er det ikke kompatibelt med Windows Movie Maker-programmet. Men det kan bli omdannet til flere alternative audiovisuelle filformater, som MOV, AVI, MPEG, FLV, VOB, iPod og MP4, som vil gjøre filen kompatibel med andre programmer. Du kan åpne VRO-filer med programmer på Windows, Mac eller Linux operativsystemer.