Hva Høyde Drive kan jeg sette inn en Apple Mac Mini 2,26 GHZ?

Mac Mini bruker for det meste bærbar PC deler for å huse en hel stasjonær PC i en sak som ikke er mye større enn en ekstern harddisk. Dette inkluderer den interne harddisken, som bruker de samme 2,5-tommers stasjons mekanismer som bærbar Mac. Oppgradere en Mac Mini er en vanskelig prosess, og mange Mac Mini eiere vil ha bedre alternativer enn å prøve å oppgradere sine Mini selv.

Mac Mini Deler

Mac Mini er en kompakt stasjonær datamaskin som bruker mange av de samme delene som en Mac laptop, og som Mac bærbare fleste av komponentene er ikke laget for å bli oppgradert. Noen modeller av Mac Mini kan ta ekstra RAM-minne i minnespor som var tomt da Mac Mini ble opprinnelig kjøpt, og alle Mac Mini kan ha sine harddisker erstattet med større modeller.

2,5-tommers stasjons Replacements

Mac Mini bruker 2,5-tommers harddisk mekanismer. De fleste Mac Mini modeller inneholder en harddisk og en optisk stasjon, mens noen server modeller leveres med to harddisker. De harddisker kan alltid bli oppgradert til større eller raskere disker av samme størrelse, og noen tredjepartsprodusenter selger oppgraderingssett som erstatter den optiske stasjonen med en ekstra harddisk.

Mac Mini Service

Mac Mini er ikke utformet slik at den gjennomsnittlige eieren å erstatte sine harddisker enkelt. Åpning av en Mac Mini sak og erstatte harddisken er en lang og komplisert prosess som krever spesialverktøy, og en feil i installasjonen kan permanent skade Mac Mini interne kabler eller komponenter. Drive oppgraderinger kan gjøres for en serviceavgift av Apple Stores eller Apple autoriserte servicerepresentanter, og bør sterkt vurderes som det beste alternativet av alle som ikke har lang erfaring med maskinvare.

Alternatives

I de fleste tilfeller kan fordelene med en intern stasjon hovedsakelig bli realisert med en billigere og lettere lagt ekstern harddisk koblet til Mac Mini USB, Firewire eller Thunderbolt-porter. En ekstern harddisk kan brukes som den primære oppstartsdisken med en Mac Mini, så bortsett fra de estetiske fordelene av bolig den nye harddisken inne i saken, kan en ekstern harddisk gir den billigste og raskeste alternativet for oppgradering av lagring av Mac Mini .