Hva jobber krever Excel regneark Usage?

Hva jobber krever Excel regneark Usage?


Uansett hva ditt yrke, kan lære å bruke Microsoft Excel være bra for din karriere og din fremtidige jobbmuligheter. Et bredt spekter av yrker bruke Microsoft Excel-regneark, inkludert regnskapsførere, arbeidsledere på tvers av et bredt sektor av arbeidsplasser og forretningsanalytikere. Hvis din karriere ambisjoner kjøre i den retningen, undervisning selv å bruke Excel kan være en stor velsignelse for dine fremtidige muligheter.

administrative assistenter

Administrative assistenter, sekretærer og andre administrative ansatte bruke Excel regneark for en rekke formål, blant annet til å lage opplæringsplaner og sporing syk og ferietid i avdelingen. Administrative assistenter kan også bruke Excel regneark til å designe sign-in ark for resepsjonen eller registrer-out ark for å holde orden på bedriftens eiendom. Administrative assistenter og sekretærer er ofte ansvarlig for design, oppdatering og vedlikehold av regneark for sine ledere og veiledere i tillegg.

Forretningsanalytikere

Business analytikere bruke Excel regneark til å bygge omfattende budsjetter for sine avdelinger og deres selskaper. Disse forretningsanalytikere kan også bruke grafiske funksjonene i Microsoft Excel for å lage diagrammer for å bruke i presentasjoner for aksjonærer, kunder og interne kunder. Business analytikere bruke Excel regneark til å lage prediktive modeller som tar eksisterende data og stikker det ut til fremtidige kvartalene og årene fremover.

Regnskapsførere

Regnskapsfører og CPA bruke Excel regneark til å bygge budsjetter og andre finansielle dokumenter for sine kunder. Regnskapsførere kan også bruke Excel regneark for å analysere skatte situasjoner til sine kunder og hjelpe dem å ta beslutninger som vil redusere sine skatteforpliktelser og hjelpe dem gjøre det meste av sin økonomi.

Ledelse Staff

Lederen av en avdeling kan benytte Excel regneark til å holde oversikt over ansatte. For eksempel kan en avdelingsleder utforme et regneark som automatisk beregner hvor mye syk og ferietid værende hver gang nye data legges inn. Det gjør det lettere for sjefen å se hvilke ansatte som har lite ferietid, og hvilke som kan trenge veiledning om overdreven bruk av syke tid. Et selskap manager kan også bruke et Excel-regneark for å spore lønn for hver ansatt og beregne gjennomsnitts reiser og fortjeneste øker for avdelingen.