Hva program å bruke for lysbildeserier på en PC

Hva program å bruke for lysbildeserier på en PC


Flere forskjellige programmer er tilgjengelig som vil gjøre deg i stand til å lage bildelysbildeserier på en PC. Hvilken programvare til bruk i stor grad avhenger av dine prioriteringer. Noen som ønsker maksimal grad av kontroll over stilen og strukturen i lysbilde vil kanskje et annet program enn noen som bare opptatt av sine mest grunnleggende detaljer.

likheter

Tre eksempler på lysbildeserie programvare er Magix Photo, Photodex ProShow Gold og Ulead CD & DVD PictureShow. Alle tre programmene dele visse aspekter. De er alle i stand til å lage lysbildepresentasjoner, komplett med video og audio elementer, som kan brennes på en DVD eller CD, og ​​så på en PC eller DVD-spiller. Hver programvare kan lage en rekke animasjoner, inkludert foto overganger og mer komplekse 3D-effekter.

Magix Photo

Magix Photo gir flere tilpasningsmuligheter enn noen av de to andre programmer, noe som gjør det til et sannsynlig valg hvis du vil ha en høy grad av kontroll over utseendet på den endelige lysbilde. Den lar deg legge opp til to lydspor lagvis oppå hverandre, slik som egen musikk og vokalspor. Magix tilbyr en rekke opplæringsvideoer for å hjelpe deg gjennom noen av sine mer involvert, komplekse funksjoner.

Photodex ProShow Gold

Photodex ProShow Gold tilbyr en spesiell fordel hvis du ønsker muligheten til å dele dine lysbildeserier enkelt på Internett. Photodex tilbyr en gratis online-tjeneste som lar lysbildeserier å bli lagt ut på en foto-deling nettsted som det vert. Deretter kan du sende e-postmeldinger til venner og familie, og inviterer dem til å komme og se den.

Ulead CD & DVD PictureShow

Ulead CD & DVD PictureShow Photo album og lysbildefremvisning Suite Deluxe gir en strømlinjeformet, grei prosessen hvis din primære interesse er i enkelhet snarere enn kontroll. Ulead presenterer redigeringsprosessen i tre faser: Organisere, Tema og Burn. Hvert trinn er representert med sin egen fane. Organiser scenen ber deg om å velge og ordne bildene du ønsker å bruke. Deretter gir Tema scenen du muligheten til å velge en visuell og / eller lyd tema som passer lysbildefremvisningen fokus. Til slutt ber Burn scenen du å skrive ferdig lysbilde til en CD eller DVD.