Hva programmer Bruk Antares Auto-Tune EFX?

Hva programmer Bruk Antares Auto-Tune EFX?


Auto-Tune EFX av Antares er en forbruker-nivå auto-tuning plug-in. Det er en enklere, mer brukervennlig versjon av Antares 'profesjonelt nivå Auto-Tune Evo. Auto-tuning enheter automatisk justere tonehøyden til enkelttoner i en vokal ytelse i henhold til forhåndsdefinerte parametere. Brukeren velger en skala og nøkkel, og auto-tune enhet justerer tonehøyden på hver note til cohere med disse parametrene i sanntid.

VST-kompatible programmer

The Virtual Studio Technology (VST) format er den vanligste plug-in format på markedet. Den brukes på Windows, OS X og Linux-plattformer. De fleste digitale audio arbeidsstasjon (DAW) miljøer, slik som Ableton Live, Cubase og Cakewalk Sonar, er VST-kompatible. Prominente unntakene omfatter Pro Tools og Logic, som bruker proprietære formater. Adobe Audition og Cakewalk Sonar er også fullt kompatibelt med Auto-Tune EFX er VST-format plug-in.

AU-kompatible programmer

Audio Units (AU) format er innfødt til Apples operativsystem OS X. Det fungerer ikke under noen annen plattform. De mest fremtredende AU-kompatible programmer er Apples Logic Pro, Logic Express og Garageband. Enkelte tredjepartsselskaper også bruke AU format i OS X-versjoner av programmene sine. Eksempler er Reaper, Ableton Live og Plogue Bidule. De fleste vertsmiljøer som stammer fra OS X-plattformen er AU-kompatible.

RTAS- og TDM-kompatible programmer

Real-Time AudioSuite (RTAS) og Time Division Multiplexing (TDM) formater er innfødt til Avid Pro Tools DAW miljø. Pro Tools er fortsatt den eneste RTAS-kompatibel plattform. TDM-formatet krever en TDM-kompatibelt utenbords DSP-kortet til å operere. Logic og Pro Tools er de eneste fremtredende plattformer for å bruke dette formatet. TDM kompatibilitet er eksklusivt for high-end, profesjonelle plattformer generelt.

Inkompatible og Minimal støttet Hosts

For en rekke grunner, vil noen VST-, auto- og RTAS-kompatible vertene ikke fungere med Auto-Tune EFX. COCKOS 'Reaper, Audiodesk og Audacity er eksempler. Tidlige versjoner av noen dag-kompatible vertene vil heller ikke jobbe med Auto-Tune EFX. Disse omfatter Logic (versjon sju og under) og Pro Tools (versjon seks og under). Noen andre verter, som Mixcraft og SoundForge, kan arbeide med Auto-Tune EFX men vil sannsynligvis oppleve problemer, ifølge Antares 'programvarekompatibilitet informasjon.

Inkompatible og Minimal støttet Hosts

Det er flere vertsprogrammer som, selv om de er VST- eller au- kompatibel, ikke vil fungere med Auto-Tune EFX. Dette inkluderer COCKOS 'Reaper, Soundscape, Studio Vision Pro og Audacity. Det vil heller ikke virke med tidligere versjoner av mange i dag-kompatible vertsprogrammer, for eksempel Logic (versjon sju og under) og Pro Tools (versjon seks og under). Mixcraft, SoundForge og Wavelab kan arbeide med Auto-Tune EFX. Men på grunn av ulike problemer, kan disse programmene får problemer med plug-in.