Hva programmet kan jeg bruke for å feste Bilder Blurry?

Hva programmet kan jeg bruke for å feste Bilder Blurry?


Uskarpe bilder kan ofte være berget ved hjelp av sliping av verktøy tilgjengelig i generell bruk bilderedigeringsprogrammer, men programmer dedikert til å fikse uskarphet tilby mer presise oppskarping alternativer samt andre redigeringsfunksjoner. Tilgjengelig gjennom online fotoredigering nettsteder samt i freeware og for kjøp form, foto skarphet programmene fungerer alene eller sammen med eksisterende bilderedigeringsprogrammer for å redusere uskarphet og fjerne digital støy.

Problemet med Blur

Fotografisk uskarphet kommer fra en rekke kilder, for eksempel kamerarystelser, en motivets bevegelse, fokus og selv dårlig belysning. Standard bilde redigering programvare omfatter vanligvis en rekke sliping av verktøy som Sharpen og Unsharp Mask som tillater brukere å fikse mild til moderat uskarphet på hele bilder eller utvalgte deler. Imidlertid kan disse verktøyene gjaldt ved høye nivåer medføre digital støy, korn og pikselering i skjerpet områder, og de kan ikke være i stand til å eliminere mer alvorlig uskarphet.

Focus magi

Focus Magic er en dedikert uskarphet fjerning program som reparerer moderat til alvorlig fokus og bevegelsesuskarphet, og øker også oppløsningen. Tilgjengelig som en Photoshop plug-in for Mac OSX eller som en add-on for Windows 95 og senere, kan Focus magi lastes ned gratis for utprøving, eller kjøpes direkte for rundt $ 45 USD.

UnShake

UnShake tillater brukere å fikse en rekke uskarphet problemer med å bruke glidere for finjustering oppskarping og kontrast effekter. En Java-basert frittstående program, er UnShake kompatibel med både Macintosh og Windows, og kan lastes ned gratis for privat bruk fra utviklerens hjemmeside. UnShake inkluderer også flere foto-redigeringsverktøy for en raskere arbeidsflyt.

Online Photo Editors

En rekke fotoredigering nettsteder tilbyr uskarphet reparasjon verktøy. Snarere enn å kjøpe og laste ned ny programvare, brukere laste opp bilder til området for redigering og deling. Med gratis kontoer tilgjengelig, nettsteder som Pixenate, Phixr, og Picnik gi brukere tilgang til grunnleggende bilderedigeringsverktøy samt programspesifikke alternativer for å fikse mild til moderat uskarphet fra en rekke kilder.