Hva programmet kan jeg bruke til å brenne AVI-filer?

Hva programmet kan jeg bruke til å brenne AVI-filer?


AVI (som står for Audio Video Interleave) er en multimedia container format som består av lyd, video, bildetekster og stillbilder, avledet fra Microsoft Windows Resource Interchange File Format (RIFF). AVI-filer bære filtypen .AVI og støttes av mange videospillere, inkludert Microsoft Windows Media Player, VLC Media Player og DivX Plus Player. AVI videoer kan brennes til DVD ved hjelp av gratis og kommersiell programvare.

ConvertXtoDVD for Windows

ConvertXtoDVD vil konvertere en AVI video til en kommersiell DVD video format før automatisk brenne den til DVD-medier. DVD-videoer generert fra ConvertXtoDVD kan spille på hvilken som helst standard DVD-spiller, inkludert hjem, bil og Sony PlayStation PS3 og PS2. ConvertXtoDVD har et brukervennlig dra og slipp-grensesnitt for å effektivisere denne prosessen. Lag DVD-menyer med et utvalg av maler og legge til et bakgrunns video, bilde eller lyd, kapitler og undertekster til DVD-menyen. Last ned en gratis, funksjonell Windows-only-utgaven av ConvertXtoDVD på brenner programvare.

ImTOO AVI til DVD Converter for Windows

ImTOO AVI til DVD Converter er et kommersielt program for å konvertere og brenne AVI filer til DVD. Konverter delvis segmenter av AVI video eller hele videoen til DVD med denne programvaren. Copyright videoen ved å legge et vannmerke i form av et bilde eller tekst til den konverterte DVD. Denne Converter støtter de ulike DVD plateformater: DVD-R, DVD + R, DVD-RW, DVD + RW, DVD + R DL, DVD-R DL, DVD-5 og DVD-9. Last ned en gratis Windows-bare prøveversjon ved ImTOO.

Aimersoft DVD Creator for Windows og Mac

Aimersoft DVD Creator støtter både Windows og Mac-versjoner av sin kommersielle AVI til DVD Converter-programvare. Rediger AVI-video med mer enn 60 overgangseffekter og legge til en DVD-meny stil fra et utvalg av 32 + maler. Sett TV-standarden for DVD med enten NTSC (USA, Canada og Japan) eller PAL (Europa og Asia). Angi bildeforholdet på DVD til enten 4: 3 for en vanlig TV eller 16: 9 for widescreen-TV.

XFreesoft DVD Creator for Windows og Mac

XFreesoft DVD Creator er et kommersielt AVI til DVD-brenner programvare med versjoner for Windows og Mac. XFreesoft støtter disse DVD-video formater: DVD-Video, DVD-mappen og DVD ISO. Video-redigering funksjoner inkluderer beskjæring, trimming og vannmerking. DVD konvertering verktøy inkluderer å skape undertekster, kapitler og menyer. Last ned en gratis, prøveversjon på XFreesoft.