Hva skjer hvis du dør med en lånt element på "Runescape"?

Den elektroniske rollespillet "Runescape" lar deg låne til og låne elementer fra andre spillere. Vanligvis spillere låne elementer, for eksempel våpen eller rustninger, for å hjelpe venner med oppgaver, eller for å tjene penger. "Runescape" lar deg låne og låne bare ett element om gangen. Selv om lånespiller får full tilgang til elementet, vilkårene for elementet er annerledes enn de som spilleren eier.

utlån

For å låne et element til en annen spiller, må en spiller sende en handel forespørsel til den andre spilleren. Etter at begge spillerne akseptere forespørselen handel, åpner handelen interface boks på hver spillere skjermen. Utlåns spilleren må plassere et element i handelen boksen og høyreklikke på elementet for å skille mellom utlån og salg. Etter å ha valgt "Lend" alternativet, må utlån spilleren velge lånets varighet, som er mellom ett og 24 timer, eller til en av spillerne logg outs. Etter at begge spillerne klikker du på "Accept" -knappen, er handelen komplett og låne spilleren mottar varen i sin beholdning.

Låne

Etter låne spiller mottar varen i sin beholdning, får han full tilgang til elementet for varigheten av lånet. Hvis elementet er et våpen eller en del av rustningen, kan låne spilleren bruke elementet under kamp. Hvis spilleren låner et element for å trene ferdigheter, alle funksjonene til varen er tilgjengelig for lånespilleren. Når som helst under lånet, kan låne spilleren returnere varen til utlån spilleren ved å høyreklikke på elementet i sin beholdning og velge "Forkast." Elementet er returnert til utlån spillerens bank.

Samle Lent Items

Etter varigheten av lånet, kan utlån spilleren få varen ved å snakke med en bankmann. Samle en lånte elementet er lik samle gjenstander fra Grand Exchange. Alle bankfolk i hele Gielinor har muligheten til å gå tilbake lånte elementer, med unntak av bank kister.

Død

Vanligvis, når en spiller dør, alle i spiller besittelse forbli under gravsteinen, som vanligvis ligger på dødsstedet. I de fleste tilfeller, er spilleren lov til å beskytte tre elementer, som er generelt de dyreste elementene i spillerens besittelse. Hvis låne spilleren er wielding lånte vare eller har varen i sin beholdning er lånt element beskyttet fremfor alle andre elementer, uavhengig av sin verdi. Hvis spilleren dør mens lete, blir elementet returneres til utlån spilleren umiddelbart etter døden.