Hva skjer med e-post Hvis jeg Avbryt Comcast Internett?

Hva skjer med e-post Hvis jeg Avbryt Comcast Internett?


Det er ingen "død bokstav office" for e-post. Hvis du vurderer å kansellere Comcast Internett-tjeneste, det ultimate målet for din e-post, avhenger av hvilken e-postadresse du bruker. Trinnene for å bevare din tilgang til e-posten din er basert på hva Internett-leverandøren, om noen, du velger for din fremtid Internett-tilgang.

For Comcast adresser

Destinasjonen av e-hengsler på om du bruker e-postadressen som Comcast gjort tilgjengelig for deg når tjenesten først ble installert. For eksempel, hvis du bruker "[email protected]", vennene dine vil motta "som ikke kan leveres" meldinger første gang de e du følge din tjeneste kansellering, med mindre du varsle dem på forhånd av din nye e-postadresse.

Andre Betalte Providers

Hvis du planlegger å ta i bruk en annen betalt leverandør for din Internett-tjenesten og bruke sitt navn som en del av din e-postadresse - "[email protected]" - sørg for å eksportere og lagre din nåværende kontaktene eller få din nye tjenesten og navnet først og e alle kontaktene dine med din nye adresse.

Bruke Betalte Providers

Endre til betalt leverandører for e-posttjenesten, og deretter bruke deres navn som en del av e-posten din, betyr at du må varsle alle dine kontakter av denne nye leverandøren du adoptere. På et tidspunkt, betalte e-postleverandører gitt mer lagringsplass, spambeskyttelse og legitimitet til deg eller din bedrift e-postadresse. Dette er ikke lenger tilfelle.

Gratis e Leverandører

Hotmail, Yahoo og Gmail er alle gratis e-postleverandører som gjør sine penger på stedet annonseplass skreddersys på enten tittelen eller innholdet i e-postmeldinger. AOL har begynt en gratis e-postkonto service også. Noen av disse tjenestene har oppnådd respekt og legitimitet som ikke gis tidlig gratis alternativer, og Gmail særlig brukes av enkelte selskaper. En stor fordel med å vedta en gratis e-postadresse er at du kan opprettholde og få tilgang til e-post uavhengig av hva selskapet du velger å gi din Internett-tjenesten.