Hva slags Modulation brukes i Internett-tilgang Connections?

Den oppnådde å få tilgang til Internett-hastigheten avhenger delvis av modulering protokollene som brukes. Mediene krevende innhold av mange nettsteder krever høy hastighet tilkoblinger for en optimal leseopplevelsen. Asymmetric Digital Subscriber Line, eller ASDL, modemer og kabelmodemer bruker forskjellige metoder for modulasjon for å oppnå høye internetthastigheter. De ulike protokoller definerer hvordan informasjonen er kodet og hastigheten eller hastighet på dataoverføring.

modulation Protokoller

Ordet modem kommer fra ordene "modulator" og "demodulator." Et modem konverterer digitale signaler fra en datamaskin til overførbare signaler skal sendes til en annen datamaskin. Metoden som brukes til å konvertere signalet blir referert til som den moduleringsprotokollen.

ADSL

ADSL-teknologien er den vanligste typen modem teknologi i Nord-Amerika brukes over DSL, en alway-on-tilkobling ved hjelp av en telefonlinje som ikke binder opp telefonen som en ekstern tilkobling ville. Modulering teknologi som brukes av ADSL-modem inkluderer diskret multitone teknologi (DMT), bærer amplitudemodulasjon (CAT) og flere virtuelle linjen (MVL). ADSL tilkoblinger bruker det meste av tilgjengelig båndbredde for nedstrøms retning for å sende informasjon til brukeren. Oppstrøms båndbredde på en ADSL-forbindelse, på den annen side er begrenset, noe som resulterer i lengre opplastings tider.

CAP og DMT

CAP er en type modulasjon brukes av ADSL tilkoblinger. CAP bruker signaler med frekvensområder delt inn i tre band: nedstrøms, oppstrøms og taledata. MVL bruker raske kurer forvandle algoritmer for både modulering og demodulation. Men verken metode som brukes av de fleste ADSL-leverandører. DMT er den foretrukne metoden for ADSL signal modulering fordi det tilbyr 256 frekvensbånd eller kanaler separert i brukbare frekvensområder.

kabelmodemer

Modulation på kabelmodemer konverterer digital informasjon om datamaskinen til radiofrekvenssignaler som brukes for overføring. Kabelmodemer bruker brast modulatorer grunn av uregelmessig karakter av girkasser og Internett-trafikk. Quadrature amplitude modulasjon er navnet på denne type modulasjon. QAM kombinerer to amplitude-modulerte signaler i en kanal. Signalene skille under overføring, og kombinerer en gang å nå sitt endelige bestemmelsessted. Fordi kabelmodem signalene reise over koaksialkabler stedet for telefonlinjer, er det mye raskere enn det som oppnås ved ADSL-modem.