Hva trenger jeg å Fest Ethernet til Min datamaskin?

Hva trenger jeg å Fest Ethernet til Min datamaskin?


Ethernet er den mest implementert standard for de fysiske egenskapene til nettverk. Av denne grunn er det navnet "Ethernet" ofte brukes på en hvilken som helst oppgave eller nettverk del av utstyret. Feste Ethernet til en datamaskin er det samme som å koble en datamaskin til et nettverk. Ingen datamaskin kan koble til et nettverk uten et nettverkskort.

Nettverksadapter

Nett-tilpasningsleddet ble opprinnelig produsert som et eget stykke av maskinvare som selges som et kretskort. At styret montert inn et utvidelsesspor på hovedkortet til datamaskinen og kontaktene som kreves for å koble til en kabel stakk gjennom datamaskinen saken fra sin posisjon kablet til kanten av brettet. Disse platene ble kalt nettverkskort. Selv nettverkskort er nå generelt integrert i hovedkortet, og kommer som en standard del av datamaskinen, er de likevel ofte referert til som "nettverkskort".

data formatering

En datamaskin kan ikke koble til et nettverk uten et nettverkskort; adapteren konverterer data fra datamaskinens format til formatet som kreves av nettverkskabelen. Kravene til dataformater for nettverk er skissert i Ethernet-standardene og så adapteren konverterer data i Ethernet-vennlig pakker. Disse pakkene er kalt rammer og inneholder biter av binære data.

Media Access Control

Prosessen med å overføre data fra en datamaskin til kabelen kalles Media Access Control, og dette er en av oppgavene til en nettverksadapter. Den delen av nettverkskortet som utfører Media Access Control kalles Medium Access Controller. Denne lytter etter plass på wire og pulser data på linjen som et elektronisk signal når den detekterer stillhet på kabelen.

Network Socket

De fleste moderne datamaskiner har allerede et nettverkskort montert. En avslørende tegn på tilstedeværelsen av adapteren er enten maskinen har et nettverk stikkontakt. Dette er litt større enn en telefonkontakt. Ethernet-kabelen kobles til denne kontakten, og inne i maskinen, kobler kontakten direkte til nettverkskortet.

Network Cable

Det siste kravet for feste av Ethernet-nettverket til datamaskinen er tilstedeværelsen av et nettverk. Den standard Ethernet-kontakten på enden av nettverkskabelen klipp til nettverket kontakten på datamaskinen på samme måte som en telefon jock. Faktisk ble kontakten opprinnelig utformet som en plugg for telefonkabler. Ethernet-nettverk opererer over forskjellige typer kabel, men alle må ha noen form for nettverkskontrolleren, som en hub eller en svitsj for å kvalifisere fullt som et nettverk.