Hva trenger jeg Network to datamaskiner til Internett?

Det er vanlig i disse dager å finne at et hjem har mer enn én datamaskin hanke inn Internett via en enkelt tilkobling. Takket være fremskritt innen hjemme-nettverk teknologi og endringer i leverandøren politikk som tillater flere brukere på én tilkobling, linking to datamaskiner til Internett på denne måten har blitt enkelt. Alt som trengs er en forståelse av de grunnleggende delene av en Internett-nettverk og hvordan de fungerer sammen.

Internet service

Du må ha Internett-tjeneste via en tjenesteleverandør. Når det gjelder den type Internett-tjeneste, alternativene inkluderer oppringt, digital subscriber line (DSL) eller kabelmodem. Dial-up er den minst kostbare alternativet, men det er også den tregeste og mest vanskelig å dele. Siden DSL og kabel-modemhastighet og tilgjengelighet blir sammenlignbare, kan en av disse forbindelsene være bedre for hjemmenettverket. Hvis disse tjenestene ikke er tilgjengelige, bør du vurdere å koble gjennom en satellitt høyhastighets Internett-leverandøren.

Fast Router

Du kan bruke to typer rutere for hjemme nettet. Den første, en hard-kablet Internett-ruter, har modeller som gir opp til 48 porter, med de mest økonomiske varianter enten en to-port eller fire-port modell. Koble ruteren til Internett-modem du leaser fra din Internett-leverandør, og deretter bruke RJ45 nettverkskabler eller USB-kabler for å koble to datamaskiner til ruteren og Internett. RJ45-kabler kan bære et signal lenger enn USB, men USB kan være enklere å konfigurere. Så hvis en PC er i nærheten av ruteren, kan en USB-kabel være bedre.

Trådløs ruter

En trådløs ruter har kablede porter, men kan koble til datamaskiner uten bruk av kabel. For å koble til en trådløs ruter uten kabel, trenger en datamaskin en trådløs sender, monteres direkte inn i datamaskinen eller konfigureres med en av datamaskinens USB-porter. En trådløs ruter kan håndtere 50 til 253 brukere, avhengig av hvor ruteren er produsert. Hver trådløse ruteren fortsatt trenger en datamaskin hard-kablet inn i det til å fungere ordentlig. Så selv med en trådløs ruter, vil en datamaskin må være hard-kablet mens den andre er trådløse.