Hvilke Slots Bør jeg sette min minnepinner i for en Dell Precision 380?

Hvilke Slots Bør jeg sette min minnepinner i for en Dell Precision 380?


Dell Precision 380 er en enkelt prosessor stasjonær arbeidsstasjon designet for avanserte brukere, for eksempel arkitekter og dataassistert konstruksjon programvare brukerne, og har en 64-bits Intel-prosessor. Selv om det har en 256-Mb RAM & # 0; & # 0; standardkonfigurasjonen støtter hovedkortet opp til 8 GB, og en rimelig minneoppgradering kan øke datamaskinens ytelse og forlenge levetiden.

Operating System Support

På grunn av begrensninger i størrelsen på tall som kan holdes i 32-bits registre, kan 32-biters versjoner av Microsoft Windows bare utnytte maksimalt 4 Gb RAM. Selv om du kan installere opptil 8 Gb i Precision 380 hovedkort, vil et 32-bit operativsystem forlate øvre 4-Gb ubrukt. 64-biters versjoner av Windows kan utnytte den fulle 8-Gb. Før du kjøper ekstra minne, sjekke versjonen av operativsystemet for å finne den maksimale mengden RAM det kan støtte. Du kan sjekke din OS-versjon, og om den støtter 32- eller 64-bits, & # 0; & # 0; gjennom "System" applet i Windows Kontrollpanel. Du kan også se hvor mye minne som er installert.

innkjøp Minne

Dell Precision 380 har fire kontakter på hovedkortet for RAM-moduler, med minnemoduler krever installasjon i matchende par, og hvert par består av identiske moduler. De to parene trenger ikke å være identiske størrelser, slik at man kan installere to to-Gb moduler og to ett-Gb moduler for eksempel, for å gi en total av seks-Gb. Du bør kjøpe DDR2 240-pinners 1,8-volts minnemoduler, med enten PC2-4200 533 MHz eller raskere PC2-5300 667 MHz-moduler som passer. For å installere fire større minnemoduler, må du fjerne hovedkortets originale minnemoduler. Den maksimale mengden minne du kan installere er fire to-Gb-moduler, som gir maskinen en total av 8-Gb.

Åpning Case

Før du åpner saken, koble fra eventuelle eksterne enheter fra datamaskinen, for eksempel en mus, et tastatur eller skrivere. Trekk ut strømledningen fra stikkontakten for å isolere datamaskinen, og deretter trykker du på strømknappen for å drenere eventuelle gjenværende kostnader. Legg datamaskinen på sin side, med høyre side av datamaskinen vendt opp. Skyv dekselutløseren bakover, og løft dekselet oppover for å fjerne det. For å fjerne frontpanelet, løft utløserspaken på innsiden av datamaskinen, og koble den ved å skyve panelet til venstre.

Installere minne

De fire minnesporene på hovedkortet er i to banker, med en minnemodul fra hvert par installert i hver bank. Klemmene er fargekodet, med svart klipp som angir kontakter for ett par moduler og hvite klipp for det andre paret. Hvis du bare sette inn to minnemoduler i total, bruke kontaktene med hvite klemmene. Fjerne eventuell statisk elektrisitet du kan bære ved å berøre metallrammen på datamaskinen sak. Når du håndterer minnemodulene, holde moduler i kantene, og ikke berøre noen av komponentene. Trekk klemmene utover, og sett minnemodulen inn i kontakten. Et hakk på modulen og en fane i stikkontakten sikre at du kan bare sette inn modulen på riktig vei rundt. Trykk forsiktig ned på modulen til festeklemmene klikker på plass. Sett dekselet på saken når du har satt inn de nødvendige minnemoduler.

Kontrollere Minne

Plugg strømledningen inn i en stikkontakt, og koble til alle dine enheter. Slå på datamaskinen, og deretter trykker du F2 når den svarte POST skjermen ser ut til å gå inn i BIOS. Sjekk at verdien for "System Memory" matcher den totale RAM installert, og trykk deretter på "Esc" -tasten for å avslutte. Hvis BIOS viser en lavere minne totalt enn det som er installert, slå av og koble fra maskinen, og sjekk at alle minnemodulene er riktig plassert. Du kan tillate at operativsystemet lastes & # 0; & # 0; når BIOS viser riktig mengde minne. Microsoft Windows oppdager automatisk og bruker den nye hukommelsen.