Hvilken type Router Har Roadrunner Lightning bruk?

July 12 by admin

Hvilken type Router Har Roadrunner Lightning bruk?


Hvis du abonnerer på Road Runner Internett-tjenester via Bright House Networks, kan du oppnå nedlastingshastigheter på opptil 40 megabit per sekund med Lightning plan og bruke en kablet eller trådløs ruter med modemet å koble til flere datamaskiner. Enten ditt hjem er ideell for en kablet oppsett eller du eier flere trådløse-aktiverte enheter, kan du eller en Bright House tekniker installere nettverket best for dine behov.

kompatible routere

Fordi Road Runner Internett bruker et kabelmodem som har aa port for en Ethernet-kabel, kan du kjøre den direkte til datamaskinen eller til en kablet eller trådløs ruter. Uavhengig av ruteren typen, vil det ha en Ethernet-port for "Line Out" eller "Internet" connection. Dette betyr også at du kan kjøpe rutere fra nesten alle produsenter, inkludert Linksys, NETGEAR eller D-Link.

hjemme~~POS=TRUNC

Bright House, det lokale selskapet som gir Road Runner Internett-tjeneste, og tilbyr en hjemmenettverksløsning for en ekstra avgift når du kjøper den raskeste plan, kjent som Lightning. Kabelselskapet tekniker vil ikke bare sette opp din Internett-tilkobling, men vil også skape et lokalt nettverk for hjemmet ditt med en trådløs router. Med dette oppsettet ditt trådløse laptop, spillkonsoll og selv mobiltelefon kan få tilgang til Internett, delte filer og skrivere.

betraktninger

De trådløse nettverksmuligheter som Bright House tilbyr er valgfrie, og selv om de vil gi deg en kompatibel router, kan du kjøpe din egen. Dette kan være et bedre alternativ for deg økonomisk som Road Runner Lightning nettverk kommer med en installasjon avgift på $ 50 for inntil to datamaskiner eller enheter som på utgivelsestidspunktet. Hver ekstra datamaskin krever en annen $ 30 installasjon avgift. Hvis du er komfortabel med å gjøre dette, kan du kjøpe kablet eller trådløse rutere for rundt prisen på grunnleggende installasjon gebyr som Bright House.

Trådløst nettverk

Enten du kjøper en trådløs ruter separat eller betale for hjemmenettverk med Road Runner Lightning service, kan ikke alle enhetene dine være trådløs-klar. Mange bærbare datamaskiner og videospill-konsoller har interne trådløse adaptere, men stasjonære eller eldre datamaskiner kanskje ikke. Du kan kjøpe eksterne adaptere som kobles til datamaskinens USB-port for å legge det til et trådløst nettverk. I tillegg trådløse rutere har også begrenset Ethernet-porter for kablet tilkobling.

Related Articles