Hvis jeg Log Out of My Mac og bruke en annen profil, vil jeg de samme mulighetene?

Hvis du ofte deler datamaskin med familie eller kolleger, Mac OS X lar deg sette opp ulike brukerkontoer på grunn av personvernet. Når du setter opp en ny profil, oppretter du en sikker innlogging med passord og brukernavn. Alternativene for den nye profilen, som er opprettet i en ny mappe på Mac-ens harddisk, vil være annerledes enn andre kontoer, men det vil ikke påvirke noen andre brukeres data.

Desktop

Den første endringen du vil legge merke til når du logger inn under et annet brukernavn er skrivebordet. dokken din kan være på et annet sted, eller du vil sannsynligvis ha ulike programikoner tilgjengelig for deg. Hvis du angir en favoritt bilde som skrivebordsbakgrunn på en annen profil, vil det ikke være på den nye identiteten skrivebord. Heller ikke vil noen mapper, dokumenter eller programmer du hadde satt på den gamle skrivebordet. Det samme gjelder for alle Mac OS X temaet du har valgt. Eventuelle log-in elementer, for eksempel programmer du satt til å starte ved oppstart, vil ikke åpnes automatisk under det nye brukernavnet. Alle innstillinger for skrivebordet må konfigureres for den nye profilen.

Dokumenter og filer

Hvis du logger deg ut av din nåværende brukernavn og logg inn med en ny profil, vil du ikke ha tilgang til den opprinnelige identitet dokumenter og filer. "Home" -mappen er hjertet og sjelen i arbeidet på Mac. Dokumenter, bilder, preferanser, filmer, bibliotek, musikk og nedlastinger er trygt arkivert i denne mappen og er utilgjengelige for andre brukere - inkludert deg selv hvis du bruker flere brukernavn - med mindre du manuelt plassere varer i "Public" mappe. Alle dine program dokumenter, fra regneark til side layout-filer, lagres automatisk i "Dokumenter" -mappen, med mindre du angir en annen plassering i "Home" -mappen.

nøkkelring passord

Hver profil har en annen nøkkelring, som er lagret i brukerens "Library" -mappen. Din nøkkelring forvalter data du bruker for å få tilgang til Internett, trådløst nettverk, postprogrammer og andre programmer. Uten tilgang til standardnøkkelen kjeden, vil du ikke ha de nødvendige passordene for å få tilgang til programmer eller filer som krever passord, med mindre du manuelt legge det inn selv. Standard nøkkelring filen er innloggings-nøkkelring, og er vanligvis låst av passord.

Preferanser

Mac OS X-teknologien håndterer systemet og programinnstillinger, som er unik for hver bruker. Dine systemvalg bestemme hvor dokken din sitter, hva slags klokke du liker å vise, hvordan tastaturet og styreflaten reagerer, når og hvis programvareoppdateringer er tilgjengelig for deg, og når maskinen vil gå i dvale. Program preferanser kan omfatte valg av fonter, standard sidestørrelse eller verktøylinjer å vise. En søknad definerer innstillinger for hver bruker på lanseringen, så når du logger på med en annen profil, vil du ikke ha de samme preferanser eller alternativer tilgjengelige for deg, med mindre du konfigurere dine preferanser i den nye profilen.