Hvor å Endre Last opp Pakkestørrelse

Selv de raskeste nettverkene er ofte begrenset av en dårlig opplasting pakkestørrelse, noe som betyr at det noen ganger tar lengre tid å laste opp et lite dokument enn det gjør en stor kamp. Denne flaskehalsen kan ikke være et resultat av et nettverksproblem, men snarere et operativsystem - som var forhåndskonfigurert til å begrense opplastingshastighet. For å fikse dette, må du justere Maximum Transmission Unit (MTU), en integrert Windows innstilling som definerer den maksimale pakkestørrelsen i byte for både opp- og nedlastinger.

Bruksanvisning

1 Åpne Registerredigering ved å klikke på "Start" -menyen, "Run" og skrive "regedit.exe" i boksen som vises på skjermen. Trykk enter."

2 Naviger til "HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ Services \ Tcpip \ Parameters \ Interfaces" ved å klikke på "HKEY_LOCAL_MACHINE" fra "Min datamaskin" treet. Klikk på "System", "CurrentControlSet", "Tjenester", "Tcpip", "Parameters" og "Interfaces".

3 Finn din nettverkskortet. Innenfor "grensesnitt" treet, vil du se flere underalternativer. Klikk på hvert alternativ, og deretter skanne listen som vises til høyre for den. De fleste alternativene vil vise noen tomme datasett som ser slik ut: 0 * 000 millioner. Det vil være en, men som vil ha detaljerte datasett som dette: 255.255.255.0, 0x0000002. Dette alternativet representerer nettverkskortet.

4 Lag en ny "DWORD" verdi ved å klikke på "Rediger" knappen på toppen av boksen, velge "Ny" fra menyen og deretter klikke på "DWORD" -knappen.

5 Skriv "MTU" inn i boksen som vises når du oppretter en ny DWORD verdi, og deretter trykke "Enter". Dobbeltklikk på MTU datasettet som har dukket opp i listen til høyre. Klikk i boksen ved siden av "Decimal" og deretter skriver du tallet "1500" i boksen ved siden av den. Hit "Enter".

6 Lukk Registerredigering ved å klikke på X i høyre hjørne, og start deretter datamaskinen på nytt. Fra nå av trenger du bedre opplasting og nedlasting hastigheter.