Hvor å Endre Nat Typer på Belkin G trådløse routere

Når kommunikasjonsenhet er bak en ruter, besitter det en lokal Internet Protocol-adresse. Når en programvare eller tjeneste forsøker kommunikasjon på enheten, reiser informasjon gjennom en tildelt port. Disse sender og mottar forespørsler rettet til og fra din virkelige IP-adresse, som er lagret på ruteren. Siden enheten bare har en lokal IP-adresse, kan du få problemer med å motta eller sende data via en tildelt port. Dette resulterer vanligvis i NAT-relaterte feil på enheten. Løse dette problemet på Belkin G trådløs router ved å videresende trafikk fra programmet eller tjenestens porter til din lokale IP-adresse.

Bruksanvisning

Skaff Lokal IP-adresse

1 Klikk "Start". Type "Vis Netto Connections" i søk og trykk "Enter." Dette åpner en nettverkstilkoblinger vindu.

2 Dobbeltklikk på "Local Area Connection" hvis forbindelsen mellom datamaskinen og Belkin er kablet, og dobbeltklikk på "Wireless Network Connection" hvis forbindelsen er trådløs. Denne handlingen åpner en statusvinduet.

3 Klikk på "Detaljer" -knappen, og deretter se på adressen som er oppgitt ved siden av "IPv4-adresse." Dette er den lokale IP-adressen til datamaskinen din.

4 Klikk på "Close" for å lukke vinduet Detaljer, og klikk deretter på "Close" for å lukke statusvinduet .. Hvis du ønsker å rette en NAT-relatert problem på andre enheter, for eksempel en spillkonsoll eller mediaserver, må du få deres Internet IP-adresser i tillegg.

Belkin Port Forwarding

5 Åpne nettleseren. Skriv "http: //192.168.2.1” (Uten anførselstegn) i sin adressefeltet, og trykk deretter på "Enter" tasten for å åpne Belkin oppsettet grensesnittet.

6 Klikk på "Logg inn" linken, som ligger ved siden av "Hjelp" øverst til høyre på Belkin grensesnittet siden. Skriv inn passord på ruteren din, og klikk på "Send" -knappen. Dette tar deg tilbake til forrige side. Som standard gjør Belkin-ruteren ikke har et passord. I dette tilfellet, la feltet stå tomt og trykker "Send".

7 Klikk på "Virtual Servers" linken. Dette er den første linken under "Brannmur". Dette åpner en Virtual Servers bord.

8 Klikk på "Enabled" boksen, og skriv inn et navn i "Beskrivelse-feltet."

9 Skriv den første portnummeret tjenesten bruker i den første "Innkommende port" boksen, og den siste porten i den andre "Innkommende port" boksen. Hvis bare én port brukes, skriver det samme nummeret i begge boksene.

10 Klikk på "Type" drop-down, og velge porten type. Hvis du er usikker, ta kontakt med produktets bruksanvisningen, eller velg "Begge deler."

11 Skriv inn den lokale IP-adressen til datamaskinen eller en annen enhet i "Private IP-adresse".

12 Skriv den første portnummeret tjenesten bruker i den første "Private Port" boksen, og den siste porten i andre "Private Port" boksen. Hvis bare én port brukes, skriver det samme nummeret i begge boksene.

1. 3 Klikk på "Apply Changes" -knappen. Lukk Belkin oppsettside, og start datamaskinen eller enheten.