Hvor å Endre navigasjonsfeltet Color i CSS

Hvor å Endre navigasjonsfeltet Color i CSS


Navigasjonsfeltet på nettstedet ditt bidrar ikke bare besøkende vasse gjennom sider med innhold, men den bærer også fargen som representerer utseendet på nettstedet ditt. Hvis du endrer nettstedets design og finner ut at den nåværende skyggen ikke lenger passer siden din, har du muligheten til å endre den eksisterende omgivelser. Finn Cascading Style Sheets kode som designer din Hyper Text Markup Language siden og forstå hvordan du endrer navigasjonsfeltet farge, som du foretrekker.

Bruksanvisning

1 Start teksteditor og få opp websiden som har navigeringslinjen du vil endre. I tillegg få opp CSS stilark dokument (hvis det er aktuelt).

2 Finn CSS-kode som stiler navigasjonsfeltet mellom begynnelsen og slutter "<head> </ head>" elementer på toppen av websiden, eller se på CSS stilark dokument. Hvis du er usikker på hvilken regel stiler baren, finne navigasjonslinjen koden i HTML syntaks og noterer de HTML-elementer som skaper den. En sorterte liste, for eksempel, er en vanlig metode for å bygge et navigasjonsfelt, og koden ser slik ut:
<Ul>
<Li> Menyelement 1 </ li>
<Li> Menyelement 2 </ li>
<Li> Menyelement 3 </ li>
</ Ul>

3 Se etter "background-color" attributt mellom klammeparenteser i navigasjonsfeltet CSS regelen du identifisert. Endre gjeldende skyggen til HTML-fargekode du foretrekker. For eksempel, slå den gjeldende farge til en lys grå slik:
li {background-color: #DDDDDD; }

4 Lagre dokumentet (e). Klikk på "File" på menyen i nettleseren og velg "Open" eller "Åpne fil" title for å forhåndsvise arbeidet. Hvis fornøyd, laste opp filen (e) til web vert å publisere den nye navigasjonslinjen farge.