Hvor å Endre Poser 7 Øyefarge

Hvor å Endre Poser 7 Øyefarge


Poser 7 er et program som brukes for å modellere den menneskelige figuren. Blant de mange alternativer, tillater programvaren endres fargen til en hvilken som helst del av figuren kropp, inkludert øynene. Slike endringer er raskt utført gjennom øyenfarge posere filer, eller med mer presisjon gjennom fargepaletten av "Material" -kategorien.

Bruksanvisning

Endre Poser Øyefarge

1 Hvor å Endre Poser 7 Øyefarge

Klikk på figuren for hvor du ønsker å forandre øyenfargen. Navnet på figuren vises i figuren slippe ned, like under "Preview" -kategorien. I dette tilfelle er tallet "ben".

2 Hvor å Endre Poser 7 Øyefarge


Velg "Display" -menyen, "Camera View" og "Face Camera" for å zoome inn i ansiktet på dokumentvinduet.

3 Se etter en øyenfarge posere i "Poses" bibliotek for figuren. Ved å klikke på denne positur er den raskeste måten å endre øyenfarge, samtidig som du beholder detaljene i øyet bildet. Dersom slik pose eksisterer eller hvis øyenfarge du ønsker ikke er tilgjengelig, fortsetter du med neste trinn.

4 Hvor å Endre Poser 7 Øyefarge

Bruk kamerakontroller for å nærme seg øyet.

5 Hvor å Endre Poser 7 Øyefarge


Klikk på "Material" -kategorien.

6 Endre fargen på iris, siden det er der øyenfarge bor. Fra "Material" dropdown av "Material" dialog, velger iris del. Den faktiske navnet kan være forskjellig fra figur til figur, men i dette tilfelle kalles det "RightEyeIris". Informasjon om den valgte delen vises i dialogen.

7 Klikk på "Simple" for å forenkle alternativene.

8 Hvor å Endre Poser 7 Øyefarge

Reduser "Map Strength" til null i "Diffus Color" boksen. Bildet fra "Image Map" boksen forsvinner, slik at du definere helt fargen. Hvis du foretrekker å ha noen bildedetaljer vises, øke kartet styrke.

9 Hvor å Endre Poser 7 Øyefarge


Klikk på "Color" rektangel på toppen av "Diffus Color" boksen. En fargepalett vises. Klikk på den fargen du ønsker å bruke for øyet. Paletten stenger og rektangelet foruts fargen du velger. Fargen ser foreløpig ikke ut på øyet i "Preview" -boksen.

10 Gjengi bildet for å gjøre den valgte fargen vises i øyet. Fra "Render" -menyen, velg "Render" alternativet. Forhåndsvisnings Bildet er gjengitt med øyenfarge du valgte.

11 Gjenta prosessen for det motsatte øye.

12 Lagre filen.