Hvor å Endre sensur

Hvor å Endre sensur


Sensur er en innebygd funksjon i Internet Explorer som styrer hva slags nettsteder kan bli sett av brukeren. Det er mange forskjellige kategorier av nettsteder som du kan blokkere på enten et begrenset eller ubegrenset basis. Begrenset blokkering vil tillate pedagogiske og kunstneriske steder å laste, mens ubegrenset blokkering vil blokkere alle typer nettsted fra din valgte kategori fra lasting. Det er også et godkjent-sider liste som lar deg legge til nettsteder som vil få lov til å laste uansett hva aldersgrensen er. Du må angi et passord for å aktivere sensur. Dette passordet hindrer også andre folk endrer innstillingene og vise upassende nettsteder.

Bruksanvisning

1 Åpne Internet Explorer ved å dobbeltklikke på ikonet på skrivebordet, eller gå inn på "Start" -menyen og klikke på "Internet Explorer" fra listen Alle programmer.

2 Klikk på "Verktøy" -menyen øverst i Internet Explorer-vinduet og klikk på "Internet Options" nederst i rullegardinmenyen.

3 Velg "Innhold" fanen øverst i vinduet Alternativer for Internett ved å klikke på den. Hvis du ikke allerede har aktivert Internett-sensur, klikker du på knappen der det står "Enable ..." Hvis du allerede har aktivert Internett-sensur, klikker du på knappen der det står "Innstillinger" og skriv inn passordet for systemansvarlig.

4 Velg en kategori du ønsker å endre under "Vurderinger" kategorien ved å klikke på den og flytte glidebryteren til venstre og høyre. Flytte glidebryteren til høyre vil slutte å blokkere nettsteder som hører til den kategorien du har valgt. Flytte glidebryteren til venstre vil blokkere alle nettsteder som hører til den kategorien du har valgt.

5 Klikk på "OK" -knappen nederst på sensur vinduet og "OK" -knappen nederst i vinduet Alternativer for Internett for å kunne lagre endringene i sensur.