Hvor å Endre Time Warner kabel til trådløst

Hvor å Endre Time Warner kabel til trådløst


Time Warner Cable gir Internett-tjenesten til mer enn 9 millioner husstander i USA, hvorav mange har tilgang til Internett via en trådløs tilkobling. Trådløse modemer jobbe ved å kringkaste internett signal om luft så det kan mottas og brukes av flere datamaskiner på ulike steder inne i et hjem. Bytte fra Time Warner standard kabel Internett til trådløst er en enkel sak, så lenge du har den nødvendige utstyret.

Bruksanvisning

1 Sørg for at alle dine hjemmedatamaskiner er i stand til å få tilgang til Internett via en trådløs tilkobling. Stasjonære datamaskiner plassert nær modemet kan være forbundet med en kabel, og trenger ikke å få tilgang til Internett trådløst, men andre datamaskiner skal være utstyrt med et trådløst nettverkskort eller har en ekstern trådløs adapter.

2 Sjekk spesifikasjonene til datamaskinen for å finne ut om systemet har et trådløst nettverkskort innebygd i. Dette kan gjøres i Windows ved å klikke på "Start" -menyen, velge "Control Panel", velge "Nettverk og Internett", "Network and Sharing" og "Network Connections". På en Apple-maskin, klikker du på Apple-ikonet i øvre venstre hjørne, velg "Om denne maskinen" og klikk "Mer info".

3 Kjøpe en ekstern trådløs adapter for alle datamaskiner som trenger å koble til Internett, men ikke har et trådløst nettverkskort og er for langt fra modemet å koble til via ledning.

4 Gå til "Kontakt oss" siden av Time Warner hjemmeside (se Ressurser).

5 Skriv inn ditt postnummer og klikk "Go".

6 Ringe kundeservice nummeret som er oppført under "For nye tjenester eller overføre Services."

7 Be om å endre Internett via kabel til trådløst. Kundeservice vil informere deg om eventuelle avgifter og sette opp en avtale for en kabel tekniker til å komme hjem til deg og sette opp det trådløse nettverket.