Hvor å Endre toner for en HP LaserJet 1012-skriver

HP LaserJet 1012 er en monokrom skriver utviklet for å fungere på både Macintosh og PC-plattformer. Den 1012 kan skrive ut med en maksimal oppløsning på 600 x 600 dpi på en rekke medier, inkludert kort, konvolutter, etiketter og transparenter. Disse egenskapene, kombinert med skriverens kompakt design, gjør det til et attraktivt valg for hjemmekontoret eller bedriftens brukeren. Bytte tonerkassetten på en HP LaserJet 1012 er en enkel prosedyre, og er lett gjøres i løpet av minutter.

Bruksanvisning

1 Slå av skriveren og ta ut strømledningen. Vent noen minutter til skriveren er nedkjølt.

2 Skyv fingeren under den høyre kanten av døren skriverkassett og løft døren åpen. Grip den gamle tonerkassetten etter fremre håndtaket og trekk den opp og ut av skriveren. Sett tonerkassetten til side.

3 Bruk en tørr klut til å rengjøre overflødig toner ut av åpningen for skriverkassetten.

4 Klargjør den nye blekkpatronen ved å riste den i en mild, horisontal bevegelse. Dette vil bidra til å fordele toner hele kassetten.

5 Finn tappen på blekkpatronen og trekk på det før all tapen er fjernet. Justere blekkpatronen med blekkpatronen hulrom i skriveren; Sett kassetten inn i skriveren. Når kassetten er riktig plassert, lukk skriverkassettdekselet.

6 Koble til skriveren og slå den på. Skriveren er nå klar til bruk.

Hint

  • Du kan kjøpe nye tonerkassetter direkte fra HPs nettsted (se Ressurser) .Prepare et arbeidsområde ved å spre papirhåndklær eller gammel avis på et bord. Dette vil bidra til å fange overflødig toner.The holdbarhet på en uåpnet HP LaserJet 1012 tonerkassett er omtrent 2-1 / 2 år; hvis pakken er åpnet, faller dette tallet til 6 months.The tonerkassett for en HP LaserJet 1012 er laget for å vare i ca 2000 sider.
  • Ved rengjøring av skriverkassetten, må du ikke berøre den svarte svampen roller.Minimize tiden som din tonerkassett er eksponert for lys; bruke et stykke papir for å holde det dekket når possible.Do Ikke kast den gamle tonerkassetten i søppel; konsultere resirkulering instruksjonene som fulgte med den nye toner cartridge.If du får for mye toner på klærne, børst det av med en tørr klut, og skyll klær i kaldt vann. Ikke bruk varmt vann, da dette vil føre til en flekk å stille.