Hvor å Få Live TV på en Mac datamaskin

I motsetning til Windows-baserte datamaskiner, Apples Macintosh-maskiner er ikke så lett å endre med ny funksjonalitet, slik som TV-tuner kort. I stedet, hvis du ønsker å se på og ta opp TV-sendinger på Mac-en, kan du bruke en ekstern enhet. Denne artikkelen fokuserer på Elgato Systems EyeTV tuner for Mac.

Bruksanvisning

Installasjon

1 Kontroller at datamaskinen er slått på. Finn en ledig USB-port på din Mac og koble EyeTV-enheten inn i den.

2 Koble en koaksial kabel fra veggkontakten til koaksialkabel porten funnet på EyeTV. Dette vil gi enheten nødvendig kabelsignal for å motta live TV.

3 Sett inn CDen som fulgte med EyeTV enheten inn i Mac-optiske stasjonen. Finn den EyeTV oppsettassistent på platen og starte den. Dette vil hjelpe deg å sette opp både programvare og maskinvare for å fungere ordentlig på Mac.

4 Endre innstillinger etter behov for å slette kanaler ut av maskinvaren sin kanal guide som du kanskje ikke ønsker å motta, eller som ikke er en del av abonnementet kabelen.

5 Avslutt oppsett. I programmappen, se etter EyeTV programmet og dobbeltklikk på den for å starte. Søknaden vil laste inn og ta deg til live TV. Hvis installasjonen er gjort riktig, skal du se programmering på skjermen.

6 Bruk fjern-lignende hurtigmenyen for å bytte mellom kanaler. Kanalvelgeren er plassert til venstre og høyre for kanalnummeret nær toppen.

Hint

  • På grunn av den intensive natur live video, finner du EyeTV fungerer bedre med nyere Mac. EyeTV vil fungere på G4-plattformen, men resultatene kan ikke være akseptabelt.
  • Videoopptak bruker mye plass på harddisken. Hvis du bestemmer deg for å spille inn programmering, sørge for at du har minst 5 gigabyte med plass for hver time av innhold du har tenkt å ta opp.