Hvor å Fastsette AMD 3200 Problemer

Hvor å Fastsette AMD 3200 Problemer


Athlon XP 3200+ er en sentralenhet produsert av AMD, opprinnelig utgitt i mai 2003. Dette CPU, designet for Socket A hovedkort, er avviklet, men du kan fortsatt bruke den i en eldre datamaskin. PC-komponenter, særlig eldre, er delikat og utsatt for problemer. AMD 3200 systemet kan oppleve CPU-relaterte problemer som ustabilitet, bremset ytelse og tilfeldige nedstengninger. Selv om denne CPU er eldre, kan du fortsatt bruke vanlige feilsøkings CPU teknikker til det.

Bruksanvisning

1 Start datamaskinen på nytt. Trykk på "Del" -tasten når du blir bedt for å få tilgang til datamaskinens BIOS. BIOS menyen vil variere i sammensetning avhengig av merke og modell av hovedkortet ditt.

2 Finn BIOS-menyen der du kan få tilgang til AMD 3200 er "Frequency Multiplier." Endre denne innstillingen til en lavere verdi. For eksempel, hvis det er i dag kjører på "16X", prøv å endre den til "14X". Endring av multiplikatoren senker hastigheten som opererer CPU. Hvis du opplever problemer knyttet til varme, eller hvis du overklokket CPU, bremse den ned bør bidra til å gjenopprette stabilitet.

3 Slå av datamaskinen, og fjern side fra saken om endring av BIOS verdi ikke fungerte. Sett maskinen på siden for enkel tilgang og sette på anti-statiske hansker. Spray komprimert luft inn i CPU vifte og kjøleribbe for å fjerne støv buildup. Hvis du ikke har ryddet datamaskinen i lang tid, kan en slik oppsamling føre til overdreven varme, forårsaker CPU til funksjonsfeil.

4 Oppdater operativsystemet og maskinvaren. Kjør "Windows Update" maskinen jevnlig for å holde Windows på sitt nyeste versjonen. Hvis du bruker et ikke-Windows operativsystem som Linux, sjekk utvikleren nettsiden for oppdateringer. Viktig maskinvare for å holde deg oppdatert inkluderer skjermkortet og hovedkortet. Besøk produsentens hjemmeside for de siste drivere og oppdateringer for maskinvaren.

5 Sjekk eventuelle lydkodene mot hovedkortets manual. Mange hovedkort gi feil informasjon gjennom signalkoder, som er en serie med signaler satt i bestemte mønstre, avhengig av problemet. Bruk informasjonen i hovedkortets manual for å hjelpe deg å fikse feilen. Noen hovedkort gi andre former for feilvisning, for eksempel lysdioder som numeriske skjermer.

Hint

  • Hvis du har mistanke om et fysisk problem med CPU selv, prøve å erstatte din AMD 3200 CPU med en annen i hovedkortet ditt. Hvis du gjør en erstatning løser problemet, bør du vurdere å permanent erstatte CPU. Hvis problemene fortsatt, så er det mest sannsynlige årsaken er hovedkortet ditt.
  • Bruk anti-statiske hansker eller en håndleddstropp mens du arbeider inne i datamaskinen for å unngå å overføre en ødeleggende elektrisk ladning til komponentene.