Hvor å Fastsette Boot Record Problemer Med en Zip Disk

En zip disk er en middels kapasitet data lagringsenhet. Zip-disker er lik disketter, men de har en mye høyere lagringskapasitet. Zip-disker er sjelden brukt i moderne databehandling scenario, først og fremst fordi harddisker og minnepinner har en mye høyere lagringskapasitet. The master boot record (MBR) er den første sektoren på en ikke-flyktig lagringsenhet for data, som kan være enten en zip-harddisk eller en harddisk. Hvis MBR er defekt, kan dette repareres med bruk av Microsofts "fixboot" kommandolinje-verktøyet, som er tilgjengelig i Windows-gjenopprettingskonsollen.

Bruksanvisning

1 Angi Microsoft Windows-gjenopprettingskonsollen. Skriv inn Windows XP CD i CD / DVD-stasjonen. Last installasjonsprogrammet for Windows, og klikk deretter på "R" for å gå inn i gjenopprettingskonsollen. Trykk på "1" nummertast. Trykk enter." Du vil nå kunne gå inn kommandoer i gjenopprettingskonsollen.

2 Type "fixboot e:" og trykk "Enter". Du må erstatte "e:" med bokstaven for zip-stasjonen. Dette vil reparere oppstartssektoren, herunder de viktigste boot poster, på zip-stasjonen.

3 Start datamaskinen på nytt.