Hvor å Fastsette en Frysing dataspill

I mange år har dataspill vært høydepunktet for grafikkteknologi, og mange har en slags dybde og kompleksitet som du bare ikke kan finne på hjemmekonsoller. Men denne kompleksiteten også bærer over til feilsøking. Når du starter datamaskinen ikke løser en frysing problemet, kan du føle deg overveldet av alle mulige ting som kan gå galt. Heldigvis er det bred dokumentasjon tilgjengelig for hvordan du kan løse de fleste problemer som kommer opp med moderne spill; du trenger bare litt informasjon for å komme i gang.

Bruksanvisning

Samle den nødvendige informasjonen

1 Klikk på "Start" -knappen på skrivebordet ditt. I Windows 7 og Vista, høyreklikk på "Computer" og klikk "Egenskaper". Klikk på "Device Manager" på venstre side.

I Windows XP, klikker du på "Start" -knappen, deretter "Control Panel", "Ytelse og vedlikehold" og deretter "System". Deretter klikker du på "Maskinvare" og klikk "Device Manager."

2 Klikk på "Skjermkort" på listen, og skriv ned modellnummeret til skjermkortet. Exit ut av vinduet.

3 Klikk "Start" igjen. Høyreklikk på "Computer" eller "Min datamaskin" og klikk "Egenskaper". I Windows XP, klikk på "General" fanen. Skriv ned hvor mye RAM datamaskinen har og hvilken type og hastigheten på prosessoren.

Finne og løse problemet

4 Finn riktig ressurs for feilsøkingsinformasjon om spillet du spiller. Dette kan bli funnet enten i bruksanvisningen - under teknisk support - eller på nettet hvis du kjøpte spillet gjennom en tjeneste som Steam.

5 Gå til "Support" delen av produsentens hjemmeside.

6 Velg spillet du har problemer med fra listen tilgjengelig, eller gjør et søk etter spillet ditt.

7 Kontroller at det ikke er kjente kompatibilitetsproblemer med grafikkortet du bruker. Hvis det er, gå til skjermkortet produsentens hjemmeside, klikk på "Support" klikker "Last ned drivere" og finn ditt grafikkort. Deretter laster du ned og installerer drivere.

8 Kontroller at du har nok RAM og en rask nok prosessor til å spille spillet. Hvis du oppfyller "nødvendige maskinvarespesifikasjoner", men ikke "anbefalte maskinvare spesifikasjoner" for spillet, kan det være på tide å oppgradere datamaskinen.

Hint

  • Hvis du kjenner problemet er ikke grafikkortet fordi spillet brukes til å kjøre godt med den samme maskinvaren, prøve å slå noen prosesser før du spiller. For å gjøre dette, først lagre alle dine data og lukk alle åpne programmer. Deretter høyreklikker du på oppgavelinjen, klikk på "Task Manager" og klikk på "Prosesser" -kategorien. Klikk på hver enkelt prosess som isnt tskmgr.exe, explorer.exe eller dwm.exe, og trykk på "End Process" -knappen inntil de blir alt fjernet. Start spillet ditt.
  • Virus kan ha en stor innvirkning på en datamaskins ytelse. Sørg for å kjøre virusskanninger når ting blir sakte (se Ressurser for en link til en gratis virusskanner).