Hvor å Fastsette en Wet datamaskin

Ulykker kan skje, og med den økende populariteten til datamaskiner i hjem og kontor, er det ingen overraskelse at væskeskade skjer. Enten det er kaffe på den bærbare datamaskinen eller din to år gamle helle juice i stasjonen, er væskeskade vanligvis ikke dekkes av garantien. Noen ganger, skjønt, disse enhetene er salvageable.

Bruksanvisning

1 Koble fra datamaskinen umiddelbart. En våt datamaskin er en brannfare, og prøver å bruke enheten mens våt er ikke bare farlig, det kan ytterligere skade maskinvaren.

2 Hvis du bruker en bærbar datamaskin, ta ut batteriet.

3 Tørk av enheten. Som regel 72 timer er tilstrekkelig for en hvilken som helst væske å fordampe. Du kan hjelpe denne prosessen ved å fjerne en hvilken som helst ytre hus eller komponenter og la dem tørke separat. Ikke bruk en hårføner eller ovn for å sette fart i prosessen sammen, da dette vil skade de interne komponentene.

4 Monter enheten og strøm på. Dersom kretsen ikke har blitt skadet, vil enheten fungere.

Hint

  • Profesjonelle data utvinning tjenester som Best Buy Geek Squad kan være i stand til å gjenopprette data fra en håpløst skadet drive.You kan finne at mens noen komponenter funksjon, delikate seg som tastatur og touch pads kan fortsatt må være replaced.Liquid skader vil annullere garanti. Noen IT-selskaper som Apple og Dell tilbyr ekstra beskyttelse planer for en kostnad.