Hvor å Fastsette et dataprogram som svarer ikke

Windows-datamaskiner krasje og slutte å svare når det er systemfeil forårsaket av spyware, virus og trojanere, feilaktig systemendringer og registret feil. Programmer blir ikke svarer innen minutter etter lansering dem; andre ikke svarer når du bruker dem over en lengre tid. Når et program ikke reagerer, viser den fryktede "Program Svarer ikke" -melding, og som et resultat, bremser ned datamaskinens hastighet og ytelse. Enkle tiltak, som å defragmentere systemet, rense registeret og fjerne virus, kan løse felles fryse program problemer på datamaskinen.

Bruksanvisning

1 Start antivirusprogrammet og klikk på «Oppdater» -knappen for å installere definisjonsoppdateringer virus eller spyware. Hvis du ikke har et antivirusprogram, laste ned og installere AVG Anti-Virus gratis (se Ressurser).

2 Utfør en full system scan og slette alle oppdaget filene. Lukk antivirusprogrammet

3 Kjør et register renere. Hvis du ikke har et register renere, laste ned og installere CCleaner gratis (se Ressurser).

4 Start programmet etter at den har installert, og klikk på "Registry" knappen på venstre panel. Klikk "Scan for problemer." CCleaner vil søke etter manglende DLL-filer, leftover registerverdier fra avinstallerte programmer og mer.

5 Klikk "Fix utvalgte saker" når skanningen er fullført, og klikk "Ja" for å sikkerhetskopiere og lagre registeret. Klikk "Fix alle valgte problemer" og klikk "OK" for å fjerne unødvendige registeroppføringer og reparere korrupte seg.

6 Defragmentere datasystemet å fordele spredte filer. Å defragmentere datasystemet, klikker du på Windows "Start" -knappen, og klikk "Alle programmer".

7 Bla opp og velg "Tilbehør". Klikk "System Tools" og klikk "Disc Defragmentor." Klikk på datamaskinens harddisk og klikk "Defragmenter."

8 Avinstaller og installer programmet hvis den ikke reagerer hver gang du bruker den. For å avinstallere programmet, klikker du på Windows "Start" -knappen, og klikk på "Control Panel". Dobbeltklikk på "Legg til eller fjern programmer". Klikk på programmet du vil avinstallere, og klikk "Fjern / Avinstaller." Klikk "Yes" for å bekrefte og avinstallere programmet.

9 Sett inn installasjonsplaten for programmet i CD-ROM-stasjonen på datamaskinen, og installere det på nytt. Hvis du må installere programmet ved et nettsted nedlasting, gå til nettsiden du brukte og laste ned programmet.