Hvor å Fastsette Internet Explorer 7 som avsluttes til en tom side

Hvor å Fastsette Internet Explorer 7 som avsluttes til en tom side


En avsluttende feil er en feil med en nettleser når det er ment for å lukke. Med Internet Explorer 7, er en felles avsluttende feil å lukke til en blank side. Denne siden kan lukkes av seg selv, eller det kan kreve at du faktisk klikker på "x" for å lukke det. Hvis du ser en blank side, betyr det vanligvis et problem med din versjon av Internet Explorer. Det beste du kan gjøre er å starte på nytt med programmet.

Bruksanvisning

1 Finn din "Legg til fjern programmer" -listen. Dette er vanligvis i Kontrollpanel eller under Min datamaskin.

2 Klikk på "Programmer". Datamaskinen vil fylle en liste over programmer du har lastet ned eller installert. Bla gjennom listen til du ser Internet Explorer 7. Klikk på den og velg "Avinstaller." Gå gjennom avinstalleringen.

3 Gå til Microsoft Internet Explorer nettsted oppført i referansene og klikk på Internet Explorer 7. Når du har avinstallert IE, vil datamaskinen gå tilbake til hva versjon av IE du hadde før du lastet ned 7. Hvis du ikke har en versjon, og dermed ikke har noen versjon av IE, bruk en annen nettleser for å komme på nett. Last ned programmet. Sørg for at automatiske oppdateringer er slått på, slik at Microsoft kan oppdatere Internet Explorer når den må.