Hvor å Fastsette Internet Explorer Feilkode 10061

Hvor å Fastsette Internet Explorer Feilkode 10061


Til tider som du bruker Internet Explorer, kan det hende du kommer over en feilkode som stopper deg kald i dine surfesporene. Feilkode 10061 er en slik veisperring. Det betyr at tilkoblingen mellom datamaskinen og nettstedet server som du prøver å kommunisere med har blitt nektet. Det er flere måter å prøve å rette på problemet.

Bruksanvisning

1 Sjekk adressen i verktøylinjen for å sørge for at det er riktig. Hvis du får denne feilen, kan du ha skrevet inn adressen feil i adresse verktøylinjen. Sjekk hele adressen for feil siden det er en stor forskjell mellom .com og .org på slutten av en URL eller http: og ftp: i begynnelsen av en nettadresse.

2 Kontakt administratoren av nettstedet du prøver å besøke. Administrator kan ha feil lenke til et bestemt sted på nettstedet eller serveren kanskje ikke fungerer som den skal. Du kan også trenge noen form for spesiell tillatelse til å vise innholdet på den webserveren.

3 Sjekk systemadministratoren hvis du er på jobb eller på skolen. Kopier og lim inn hele feilen som du får i en e-post til systemet help desk. Ta med hele webadressen som ga deg feil. En feil av denne typen kan være forårsaket av en brannmur eller en proxy innstillingen din jobb eller skole har kontroll over.