Hvor å Fastsette Min datamaskin Streaming

Riktig problemer med videoavspilling på datamaskinen slik at streaming er ikke så ofte avbrutt. Siden videostreaming skjer i sanntid, til den tiden som trengs for hver datamaskin mottar bildeinformasjon fra Internett kan variere. Slett Internet cookies og midlertidige Internett-filer for å forkorte tiden det tar å overføre video informasjon fra Internett til din maskin. Få fart på streaming video evner ved å slette de nødvendige filene på mindre enn fem minutter.

Bruksanvisning

1 Koble til Internett og åpne nettleseren Internet Explorer. Gå til "Start," type "Internet Explorer" i søkefeltet, og deretter velger du den fra listen over søkeresultater. Internet Explorer vil nå vise leser hjemmeside på skjermen.

2 Klikk "Verktøy", "Alternativer for Internett", velg deretter "Slett" fra "Slett logg" -delen av "General fanen".

3 Velg "Slett alle" fra "Delete Browsing History" skjerm som vises, og vente på informasjonskapsler, midlertidige Internett-filer, historie, skjemadata og lagrede passord som skal slettes.

4 Lukk nettleseren Internet Explorer, klikk på "Start", "Alle programmer," Tilbehør "og velg deretter" System Tools. "Velg" Internet Explorer (ingen tillegg), "deretter spille en video fra et nettsted for å kontrollere at buffering problemet er løst.

Hint

  • Kontakt videostreaming nettsiden direkte for tekniske tips for å løse eventuelle bufringsproblemer hvis de ikke har vært riktig korrigert ved å slette leserloggen.
  • Video streaming nettsteder med høy trafikk kan oppleve forsinkelser i overføring av videoinformasjon til datamaskinen. Forsøk å spille av videoen på et senere tidspunkt hvis du fremdeles har problemer med avspilling.