Hvor å Fastsette Polarisering i Photoshop

Hvor å Fastsette Polarisering i Photoshop


Polariseringsfilteret brukes av fotografer til å eliminere gjenskinn, øke fargemetningen og forbedre røre. Imidlertid er polariseringsfilteret meget følsom for orienteringen av solen, og dreining av filer til en ukorrekt vinkel kan føre til polarisering i bildet. Polarisering refererer til en ekstrem, urealistisk fordeling av farger over et lysende objekt - ofte på himmelen. Adobes grafisk design og bilderedigering program, Photoshop, inkluderer verktøy fotografer kan bruke for å feste polarisering.

Bruksanvisning

1 Åpne bildet du vil korrigere i Photoshop ved å klikke på "File" -menyen og velge "Open". Finn bildefilen i filen vinduet, klikk på den for å markere den, og trykk deretter på "Open" knappen.

2 Velg Magic Wand verktøyet og sette "Toleranse" til 40. Dette vil fortelle verktøyet for å velge et område av bildet med lignende farge. Klikk på et område på himmelen eller polarisert området for å markere det. Hvis verktøyet ikke automatisk velge hele området, hold Shift mens du klikker i et annet område for å legge den til dine valg. Fortsett å gjøre dette til hele området av polarisering er valgt.

3 Bruk lassoverktøyet til å fjerne uønskede lunter fra ditt valg. Hold nede "Alt" ( "Option" på Mac OS X) og spore en markering rundt den delen av utvalget du vil fjerne.

4 Klikk på "Select" -menyen og velg "Endre" og deretter "Feather". Sett fjær radius på ca 3,0 til myke valget.

5 Klikk på pipetteverktøyet og klikk på et område av polarisering med den mest realistiske farger. I en polarisert himmelen, vil dette området trolig være den letteste området på himmelen. Dette vil sette din primære farge til en som matcher den polariserte området.

6 Klikk og hold museknappen nede over Paint Bucket verktøy for å aktivere en pop up meny. Velg Gradient verktøyet.

7 Klikk og hold museknappen nede i hjørnet til den polariserte området. Dra markøren over polariseringen til ca 3/4 av veien over bildet. Slipp museknappen for å fylle valgt, polarisert område med en nøytral farge.

Hint

  • Denne metoden vil også fikse vignettering (mørke hjørner) og kan legge liv til overeksponert himmel.