Hvor å Fastsette Runtime Error R6025

Når et program eller en annen prosess slutter brått, Microsoft Windows kompilerer ofte en feilrapport laget for å forklare hva som gikk galt. Noen ganger dette resulterer i en feilmelding som "Runtime Error R6025 Pure Virtual Function Call". Denne feilen betyr at en søknad prøvde å påkalle en virtuell medlem funksjon fra en kilde som ikke ville godta at samtalen. For eksempel, hvis du spiller et spill ligge på Internett og serveren går ned, kan datamaskinen generere denne feilen.

Bruksanvisning

1 Les Runtime feilmelding for å se hva programmet krasjet. Klikk "OK" for å lukke feilmeldingen vinduet.

2 Hold nede Ctrl og Shift-tastene og trykk på Esc for å starte Oppgavebehandling.

3 Klikk på "Prosesser" -kategorien og klikk på "Image Name" kolonneoverskriften. Bla ned gjennom listen over prosesser for å sørge for at det opprinnelige programmet som ga feilmeldingen er ikke på listen. Hvis det er i listen, klikker du på den og klikk "Avslutt prosess."

4 Start datamaskinen på nytt, og åpne en nettleser for å sikre at du har tilgang til Internett. Hvis du ikke gjør det, vente til Internett er i gang igjen. Åpne programmet som krasjet.

Hint

  • Se etter oppdateringer utgitt av utbygger når et program krasjer. Hvis problemet fortsetter å skje, og du er sikker på at den eksterne serveren og Internett-tilkoblingen er begge kjører normalt, avinstallere og deretter installere problemprogrammet.