Hvor å Fastsette Spoolsv.exe Application Error

Spoolsv.exe er en kjørbar fil som er ansvarlig for driften av trykkeprosessen på et Windows-system. Selv om ikke absolutt nødvendige for å kjøre systemet, bør det ikke være avsluttet før det er fast bestemt på å være årsaken til systemproblemer. I så fall vil du vanligvis få en feilmelding som lyder:

Spoolsv.exe - Application Error
Minnet kunne ikke være skrevet
* Instruksjonen i "" 0x77fcc2co "refererte til minne i" 0x00000000 ".

Du kan fikse det ved å endre registret, som vist i trinnene nedenfor.
MERK: Du må alltid sikkerhetskopiere registret før du endrer eller tilpasse det, for ekstra beskyttelse. Dermed kan du gjenopprette registret hvis noen problemer oppstår.

Bruksanvisning

1 Klikk på Start-knappen og deretter på Kontrollpanel. Klikk på Ytelse og vedlikehold og deretter Administrative verktøy.

2 Klikk på alternativet Services. Finn de Spooler tjenestene i Services Management Console. Høyreklikk på den og klikk deretter på Stopp.

3 Dobbeltklikk på C: \ Windows \ System32 \ Spool \ Skrivere-mappen for å åpne den. (Dette trinnet forutsetter at du har Windows installert i mappen C: Drive). Slett alle SPL og .SHD filer som er i denne mappen.

4 Åpne TMP-mappen, og deretter slette alle de gamle, ubrukte filer du finner i den. Start køen fra din Services Management-konsollen.

5 MERK: Du kan være i stand til å slette disse filene når man er i normal modus. I dette tilfellet, vil du først må starte PCen i sikkermodus. For å gjøre dette, trykk F8 ved omstart av systemet, og deretter velge alternativet Sikkermodus på menyen Avanserte alternativer. Trykk enter.
Hvis dette fortsatt ikke fungerer, kan det hende du må utføre en systemgjenoppretting.

Hint

  • Husk at programfeil er også et resultat av malware programmer = >> Hold spyware og antivirale programmene oppdatert og kjører jevnlig skanninger. = >> Bruk en pålitelig registret renere å holde registeret fri for ondsinnet og feilaktig informasjon.