Hvor å Fastsette Windows Backup

Windows 7 kan støte på noen problemer hvis du prøver å sikkerhetskopiere filer på datamaskinen din. Det første problemet oppstår hvis du bruker visse tredjeparts verktøy på datamaskinen, noe som fører til at Windows Backup til å gi deg 0x81000015 feilmelding om ikke å ha nok ledig plass på harddisken.

Det andre problemet oppstår hvis du tidligere har brukt Windows Backup hell, men nå bruker backup verktøyet til å sikkerhetskopiere en større gruppe filer enn du sikkerhetskopierte første gang. Løsningen på dette andre problemet, som er preget av en betydelig økning i gang Windows Backup tar å sikkerhetskopiere filene dine, krever å laste ned en Microsoft "hurtigreparasjon."

Bruksanvisning

Deaktivere tredjeparts applikasjoner

1 Se i systemstatusfeltet i Windows ved systemklokken for Carbonite eller iDrive programikoner. Klikk på pilen for å vise skjulte ikoner.

2 Høyreklikk Carbonite eller iDrive programikoner for å åpne menyalternativene. For Carbonite, klikk på "Deaktiver Carbonite." For iDrive-ikonet, klikk på "Stopp planlagt sikkerhetskopiering" og "Deaktiver planlagt sikkerhetskopiering."

3 Klikk på Windows-logoen ikonet. Gå til "Alle programmer," velg "StuffIt" og deretter "StuffIt Verktøy," og klikk "Expander" for å åpne hovedprogramvinduet. Velg "Edit / Programalternativer." Klikk på "Zip arkiver (ZIP)" boksen for å fjerne merket. Klikk på "OK".

4 Åpne valgmenyen for andre tredjeparts program på datamaskinen som er ansvarlig for å knytte, åpne eller administrere ".zip" filer. Fjern merkingen for "Zip" fil muligheten til å fjerne foreningen. Eller deaktivere programmet helt.

5 Klikk på Windows-logoen knappen. Type "backup" i "Søk programmer og filer" boksen og trykk Enter. Klikk "Sett opp backup" for å starte Windows backup prosessen.

6 Aktiver alle programmer og applikasjoner, for eksempel Carbonite, IDrive og StuffIt, etter at Windows backup er fullført.

Last ned Windows 7 Hotfix

7 Åpne nettleseren og gå til Microsoft.com. Klikk "Microsoft Support Home" fra "Support" -kategorien.

8 Skriv "2283445 hurtigreparasjon" i søkefeltet øverst på siden. Trykk på Enter eller klikk på søkeknappen. Klikk på tittelen til artikkelnummer som nevner sikkerhetskopieringen. Les symptomer delen for å bekrefte at Windows 7 hurtigreparasjonen gjelder for din situasjon.

9 Klikk på "Vis og be om nedlastinger av hurtigreparasjoner" nær toppen av siden ved siden av hurtigreparasjonen ikonet. Klikk i boksen for enten 32-bit eller 64-bits Windows 7-versjon du har installert på din datamaskin. Skriv inn din e-postadresse i boksen og klikk "Request hurtigreparasjonen."

10 Sjekk innboksen som du er registrert for Windows 7 hurtigreparasjonen. Åpne e-post fra Microsoft.com. Dobbeltklikk passord oppført i "pakken" nederst i e-posten for å markere det. Høyreklikk på den merkede passord og klikk "Kopier".

11 Klikk på linken nederst i e-posten i den "pakken" -delen. Lagre filen på skrivebordet i Windows. Dobbeltklikk på "exe" filen for å åpne den. Klikk på "Run." Klikk "Fortsett". Klikk på "Browse" -ikonet, velg "Desktop" fra listen og klikk "OK." Klikk på "OK". Høyreklikk passordfeltet og klikk "Lim inn." Klikk "OK" for å pakke ut installasjonsfilen.

12 Dobbeltklikk på hurtigreparasjonsinstallasjonsfilen på skrivebordet ditt. Klikk "Yes" hvis en bruker-konto kontroll meldingen vises. Følg instruksjonene på skjermen og vent til Windows for å installere og bruke hurtigreparasjonen på datamaskinen.

1. 3 Åpne Windows backup verktøyet. Klikk på "Set up backup" for å starte Windows backup og fortsett som normalt.