Hvor å Fastsette Windows Vista Kode 10

Hvor å Fastsette Windows Vista Kode 10


Hvis du har brukt Windows Vista, kan du ha kommet over en "code 10" feil eller "enheten kan ikke starte." Du vil se feilen når du kobler til en USB-enhet som systemet ikke gjenkjenner. Det kan være flere grunner til at feilen oppstår. For en, kan noe være galt med USB-enheten. En annen grunn er at enhetens drivere må oppdateres eller installeres på nytt. Å finne ut hvorfor problemet oppstod er et hint til hvordan det kan løses.

Bruksanvisning

1 Test USB-enheten på en annen datamaskin. Hvis det er et problem med USB-enheten, og ikke Windows Vista, er det best å finne det ut først før du prøver andre trinn. Plugg enheten i en annen datamaskin for å se om det fungerer. Hvis du fortsatt får en kode 10 feil, så ta kontakt med produsenten av enheten. De kan fortelle deg hvordan du kan fikse det, eller hvordan du kan returnere den for en fungerende enhet. Hvis enheten ikke fungerer på et annet system, fortsetter til neste trinn.

2 Koble enheten til datamaskinen som ga deg den opprinnelige koden 10 feil.

3 Åpne opp Device Manager. Klikk "Start" og deretter "Control Panel". Klikk på "Maskinvare og lyd." Klikk på "Device Manager" under "Enheter og skrivere" overskriften.

4 Finn din enhet. Siden det ikke fungerer skikkelig, vil det bli vist med et gult utrops advarsel over det.

5 Høyreklikk på ikke-arbeidende enheten og klikk på "Oppdater driverprogramvare." Systemet vil se etter en oppdatert driver for enheten. Hvis den ikke finner en, gå til produsentens hjemmeside og se om produsenten har en oppdatert driver du kan laste ned. Etter at driveren er oppdatert, kan du prøve å starte enheten på nytt. Hvis du fortsatt får feilen, fortsetter du til neste trinn.

6 Avinstaller / reinstallere enhetsdriverne. Høyreklikk på enheten i Enhetsbehandling. Klikk på "Avinstaller." Når du har avinstallert driveren, kan du bli bedt om å starte datamaskinen på nytt. Gjør det. Når maskinen starter opp igjen, vil Windows gjenkjenne at en ny enhet er plugget i. Vent mens Windows Vista installerer driveren. Etter dette, bør enheten fungere.