Hvor å Fastsette Windows Vista Skjerm

Hvor å Fastsette Windows Vista Skjerm


Skjermoppløsning refererer til hvor tydelig tekst og bilder vises på en dataskjerm. Jo høyere oppløsning, jo tydeligere, og mindre, bildene og ordene som ofte er. Hvis innstillingene Windows Vista oppløsning endres, som når en datamaskin blir brukt med en projektor og skjerminnstillingene endres for å imøtekomme en større skjerm, kan det være lurt å senere gjenopprette skjermen til en mer optimal oppløsning. Ellers kan du få problemer med korrekt visning av dataskjermen.

Bruksanvisning

1 Klikk på Windows-logoen som er plassert på nedre venstre hjørne av Windows-skrivebordet. Dette vil åpne Windows Vista "Start" -menyen.

2 Finn og klikk på "Control Panel" linken på høyre side av "Start" -menyen. Denne listen entry ligger tredje fra bunnen, like under "Koble til".

3 Klikk på "Control Panel Home". Det vil bli markert når du har valgt det.

4 Klikk "Utseende og personalisering" på høyre side av "Control Panel" -vinduet. Klikk "Juster skjermoppløsning" under "Personalisering" overskriften.

5 Klikk på rullegardinlisten ved siden av "Resolution". En oppløsning glidebryteren vises. Juster oppløsningen ved å klikke og dra på slideren. Som du justere glidebryteren, kan du se hvordan skjermen ser ut ved å se på skrivebordet. Når du har avgjort på et vedtak om å bruke, klikk "Apply" funnet på nedre høyre hjørne av vinduet.

6 Klikk "Fortsett" hvis du liker skjerminnstillingene. Hvis du ønsker å endre displayet til de forrige innstillingene, klikk på "Tilbakestill".

Hint

  • En standard 19-tommers LCD-skjermen bør ha en oppløsning på ca 1280x1024 piksler for optimal visning.