Hvor å Feilfri en Ethernet Switch

En Ethernet-svitsj er en nettverksenhet som gjør det mulig for flere datamaskiner å kommunisere med hverandre uten å blande opp signalet. Det er et praktisk verktøy for hjem eller kontor datanettverk der en rekke PCer går gjennom en enkelt tilkobling. Over tid er din personlige Ethernet-svitsj sannsynlig å samle støv og skitt. Ubrukte porter bli tette og må rengjøres. Vedlikeholde renslighet av Ethernet-svitsj sikrer sin brukervennlighet og legger til sin levetid.

Bruksanvisning

1 Slå av enheten, trekk ut strømforsyningen og koble fra alle Ethernet-kabler koblet til den.

2 Tørk av utsiden av Ethernet-svitsj med en tørr eller lett fuktet klut for å fjerne støv og skitt fra enheten. Den fuktig klut skal bare være litt fuktig. Hvis det er for våt, vil vann komme inn i Ethernet-svitsj, noe som kan skade den.

3 Bruk en bomullspinne eller en boks med komprimert luft til å rense ut ventilene og innganger på Ethernet-svitsj. En liten mengde alkohol kan brukes på tuppen av bomullspinne til trygt rengjøre inni hver Ethernet-inngang.

4 Kontroller Ethernet-svitsj for støv, skitt eller fuktighet før du kobler den.

Hint

  • Hvis du ikke har råd til å koble Ethernet-svitsj, tørke den av med en tørr klut. Unngå rengjøring med alkohol og vann mens den er tilkoblet. Dette kan skade enheten eller forårsake fysisk skade.