Hvor å fjerne Bearshare adresselinjen

Mens gratisprogrammer er et flott alternativ til kommersielle produkter, en av de største ulempene er at de til tider følge spyware og bundleware. Den Bearshare MediaBar er en av disse programmene. Bearshare MediaBar installeres som en verktøylinje i Microsoft Internet Explorer og Mozilla Firefox nettlesere. Når du skriver inn en adresse eller søkeord i nettleseren din, vil dette programmet ofte omdirigere deg til en helt annen sponset side. Den raskeste og mest effektive måten å fjerne programmer som dette er fra Windows sikkermodus. Dette hindrer at ressursfiler fra start, noe som gjør fjerning mye enklere.

Bruksanvisning

1 Start datamaskinen på nytt. Trykk "F8" tasten gjentatte ganger mens datamaskinen starter på nytt. Dette vil vise en Avanserte oppstartsalternativer.

2 Bruk piltastene på tastaturet for å velge "Safe Mode" og trykk "Enter". Dette laster Windows sikkermodus.

3 Klikk på "Start". Skriv "Appwiz.cpl" (uten anførselstegn) i søkeboksen og trykk "Enter". Dette åpner "Programmer og funksjoner" vinduet.

4 Høyreklikk på "Bearshare MediaBar" og klikk "Avinstaller." Klikk "Ja" når du blir bedt om å bekrefte. Dette fjerner adresselinjen fra Microsoft Internet Explorer. Men det betyr ikke fullstendig fjerne verktøylinjen fra Firefox. Fortsett å lese hvis du eier Firefox.

5 Trykk og hold "Windows" og "R" -tastene fortløpende. Skriv "Firefox --preferences" i dialogboksen Kjør, og klikk på "OK" -knappen. Dette åpner en opsjons vindu på skjermen.

6 Klikk på "Administrer tillegg ..." -knappen nederst i vinduet. Dette åpner Firefox Add-on Manager i et nytt vindu på skjermen.

7 Klikk på "Extensions" -ikonet på venstre ruten. Dette viser en liste over installerte utvidelser på ruten til høyre.

8 Klikk på knappen "Fjern" ved siden av "Bearshare MediaBar", og klikk deretter på den blå "Restart Now" linken. Firefox skal laste på skjermen din uten adresselinjen.

9 Start datamaskinen på nytt.